CRNI DAN ZA SELO VLADIMIRCI! Đaci se OPRAŠTAJU od nastavnika koji je POGINUO kod Pećinaca!

Autor:

Hronika

03.03.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična saobraćajna nezgoda u kojoj je život izgubio voljeni nastavnik

CRNI DAN ZA SELO VLADIMIRCI!  Đaci se OPRAŠTAJU od nastavnika  koji je POGINUO kod Pećinaca!

Foto: printskrin/instagram/192_rs


Večeras, u 18.25 časova, u Pećincima, desila se tragična saobraćajna nesreća koja je uzrokovala gubitak života voljenog nastavnika fizičkog vaspitanja, Vladimira Jokića iz sela Vladimirci. Naime, putničko vozilo marke "pežo" naletelo je na neosvetljenu konjsku zapregu, nakon čega je sletelo u kanal, a vozač je preminuo na licu mesta. Ova tužna vest potresla je celu zajednicu, a posebno učenike i kolege sa kojima je Jokić delio svoje znanje i strast prema sportu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)



Voljeni nastavnik i trener

Prema rečima sagovornika, Jokić je bio omiljen među decom i poštovan od strane svojih kolega. Osim što je predavao fizičko vaspitanje, Jokić je takođe bio trener odbojke i košarke, trenirajući kako dečake, tako i devojčice. Njegova posvećenost i ljubav prema sportu ostavili su dubok trag na svakom učeniku sa kojim je sarađivao. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za celu školu i lokalnu zajednicu.

Poslednje reči učenika

Jedan od učenika škole u kojoj je Jokić predavao, izrazio je svoje duboko žaljenje na društvenim mrežama, objavivši fotografiju svog voljenog profesora uz potresne reči: "Počivajte u miru profesore, hvala vam za sve. Da smo bar još koji minut popričali."

Ove reči jasno oslikavaju koliko je Jokić bio cenjen i voljen među svojim učenicima, ostavljajući dubok trag u njihovim srcima.



Tragična smrt Vladimira Jokića ostavlja prazninu u srcima njegovih učenika, kolega i celog lokalnog stanovništva. Njegova posvećenost, ljubav prema sportu i predanost obrazovanju ostaće zapamćeni kao deo njegovog nasleđa. Neka počiva u miru, a sećanje na njega neka živi kroz sve one koje je dotakao svojim radom i ljubavlju prema sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading