IDENTIFIKOVANI! MLADI BRAČNI PAR SKOČIO SA SOLITERA U NOVOM SADU! Uhvatili se za ruke i zajedno otišli u smrt!

Autor:

Hronika

02.03.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari solitera potvrdili su da nastradali supružnici nisu bili stanovnici zgrade.

IDENTIFIKOVANI! MLADI BRAČNI PAR SKOČIO SA SOLITERA U NOVOM SADU! Uhvatili se za ruke i zajedno otišli u smrt!

Foto: Tanjug/N. MIHAJLOVIC

U petak uveče, oko 22 časa, naselje Liman dva u Novom Sadu bilo je potreseno tragedijom kada su dvoje mladih ljudi skočili u smrt sa vrha solitera na Bulevaru cara Lazara.

Na licu mesta, dve urgentne ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć mogle su samo da konstatuju smrt dve mlade osobe, čiji identitet je naknadno utvrđen.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o dvoje mladih supružnika, dvadesetpetogodišnjem muškarcu i njegovoj supruzi koja je bila dve godine mlađa.


Stanari solitera potvrdili su da nastradali supružnici nisu bili stanovnici zgrade.

- Čula se neka galama i lift nekih pola sata nije radio u tom periodu. Nismo znali šta se dešavala, ali smo ubrzo shvatili kada smo čuli rotacije policije i Hitne pomoći. Neko od komšija u dvorištu, sa druge strane zgrade, video je tela mladića i devojke i kad se pribrao nakon šoka pozvao je policiju -  izjavio je jedan od stanara višespratnice.

- Prizor je bio jeziv, ležali su onako jedno do drugog u lokvi krvi... Policija je obezbedila deo dvorišta gde su pali. Oni najverovatnije nisu iz naše zgrade jer da jesu ne bi morali da razbiju ceo deo staklenih vrata kako bi izašli na krov, jer stanari imaju ključ.

 

SOS telefon za pomoć

 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.



Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading