VLADIMIR KECMANOVIĆ NA SUĐENJU NEGIRAO KRIVICU! Na pitanja punomoćnika ODBIO da odgovara!

Autor:

Hronika

01.03.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud je u ovom slučaju zatvorio suđenje za javnost iz razloga zaštite interesa maloletnih žrtava.

VLADIMIR KECMANOVIĆ NA SUĐENJU NEGIRAO KRIVICU! Na pitanja punomoćnika ODBIO da odgovara!

Foto: ST/Nikola Mutić, N.Pančić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

U Višem sudu u Beogradu danas je ispitivanjem Vladimira Kecmanovića, ocu dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio 10 ljudi, nastavljeno suđenje njemu i njegovoj supruzi MIljani Kecmanović.

Sudija i postupajući tužilac su danas završili sa postavljanjem pitanja Kecmanoviću, a punomoćnici oštećenih i oštećeni bi trebalo da ga ispituju 1.aprila kada je nastavak suđenja.

Vladimir Kecmanović je rekao da neće odgovarati na pitanja punomoćnika oštećenih.

Pitanja su mu danas postavljali Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva Nenad Stefanović i postupajući tužilac Ivan Jevtić.

Kecmanović je na jučerašnjem suđenju izneo detaljnu odbranu, negirajući krivicu.

Nakon odbrane prvooptuženog slede i iznošenje odbrane Miljane Kecmanović, a zatim i instruktora i vlasnika streljane.

Optužena Miljana Kecmanović u sud je došla sa slobode u pratnji svojih advokata, dok je njen suprug u pritvoru od 3. maja prošle godine.

Vladimir  Kecmanović je i danas kako saznajemo, ostao pri stavu da ne odgovara na pitanje advokata, odnosno punomoćnika roditelja žrtava.

Zbog njih smo moja porodica i ja izloženi javnom linču - hladnokrvno je rekao Kecmanović. 

Nakon ovih izgovorenih reči, nastao je muk u sudnici, a roditelji nastradale dece su se sledili njegovom sramnom izjavom gde je pokušao da ih udari tamo gde su najosetljiviji, na sentiment. On je rekao pred punom sudnicom:

Ovim nisam izgubio svoje jedno, već jedanaestoro dece.

Roditelji žrtava su se međusobno gledali dok je Kecmanović govorio o odlascima u streljanu sa sinom.

On je priznao da je sina, Kostu Kecmanovića koji je izvršio krvavi pir vodio u streljanu da gađa.

Ja sam kao mlad zavoleo streljaštvo i to sam preneo na sina. Ne znam šta se njemu desilo da napravi ovakav zločin - kazao je Kecmanović.

Republika saznaje da je Vladimir Kecmanović ponovio da nije kriv i da on nije omogućio svom sinu da uzme oružje i sa njim izvede masakr.

Otac zločinca je kako smo i očekivali pričao o tome koliko su oni dobra porodica i kako su detetu davali dobar primer majka i on. Govorio je i pravdao se bezočno kako je njegovo oružje bilo obezbeđeno, ali da je njegov sin uspeo da provali šifru i uzme njegove pištolje i metke - otkrila je tetka jedne od ubijenih devojčica.

I danas su na suđenje došli roditelji svih ubijenih, i dece i čuvara Dragana, ali i nekoliko roditelja dece koja su se spasila Kostinog krvavog pira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (5)

Loading
Tanja

01.03.2024 15:09

Njegovim oružjem i mecima oca najmlađeg masovnog ubice na svetu donetim od kuće u školu na školskom času njegov najmlađi masovni ubica na svetu koga je on učio da barata oružjem nam je decu i čika Dragana streljao!

Odgovori 14 3
Oui

01.03.2024 15:24

Zar ne postoji neka mogućnost da im se sudi još za zapostavljanje ili zlostavljanje Koste K. jer ako to dijete nema razvijenu Empatiju oni su kao roditelji ozbiljno zakazali u odgoju. A da jesu je ova tragedija dokaz. Treba naći neku stavku i tužiti ih da dobiju još godina zatvora osim tih sramotnih par godina.

Odgovori 25 2
Milutin

01.03.2024 15:40

Ko su i kakav su primer davali deci svi vide. Nepodobni ne samo da budu roditelji vec i nepodobni da disu. Uvesti smrtnu kaznu pod hitno!

Odgovori 15 5
Jana

01.03.2024 16:22

Gnjido, nije tvoja porodica izložena linču zbog advokata, već zbog zlodela tvog sina! Zar "cenjeni doktor" ne može, neće ili mu je tako savetovano, da shvati razliku?

Odgovori 26 3