UDES KOD LOZNICE! Vozilo skrenulo sa puta i napravilo KARAMBOL u saobraćaju! (FOTO)

Autor:

Hronika

18.02.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta su policijske snage koje vrše uviđaj kako bi utvrdile uzroke ove saobraćajne nesreće.

UDES KOD LOZNICE! Vozilo skrenulo sa puta i napravilo KARAMBOL u saobraćaju! (FOTO)

Foto: shutterstock

Policija

Danas popodne, u mestu Gornje Nedeljice, nedaleko od Loznice, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila.

Prema dostupnim informacijama sa Instagram stranice "192_rs", jedno vozilo je nakon sudara sletelo sa puta, dok trenutno nije poznato stanje učesnika, kao ni uzrok ovog nezgode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Policijski uviđaj na terenu

Na licu mesta su policijske snage koje vrše uviđaj kako bi utvrdile uzroke ove saobraćajne nesreće. Saobraćaj je zbog ovog incidenta trenutno usporen, a vozači se pozivaju na dodatni oprez i strpljenje dok se situacija ne reši, prenosi Blic.

Nepoznato stanje učesnika

Detalji o stanju učesnika nesreće još uvek nisu dostupni javnosti, te se očekuje zvanično saopštenje nadležnih organa o eventualnim povredama i okolnostima pod kojima je došlo do ove nezgode.

Apel za oprez u saobraćaju

Ova nesreća još jednom upozorava na važnost pridržavanja saobraćajnih propisa i vožnje pod uslovima koji su bezbedni za sve učesnike u saobraćaju. Apelujemo na sve vozače da budu pažljivi i odgovorni u saobraćaju kako bi se smanjio broj ovakvih nezgoda.


U očekivanju zvaničnih informacija o uzrocima ove saobraćajne nesreće, važno je naglasiti da je bezbednost u saobraćaju od presudnog značaja. Nadamo se da će učesnici ove nesreće proći sa što manje povreda, a ostaje nam da sačekamo detaljnije informacije o ovom događaju.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading