TETKA UBIJENOG MILANA ŠUŠE JE LELA ANDRIĆ: Od malih nogu pravio probleme, a tokom robijanja u Švajcarskoj Turci mu UNAKAZILI lice

Autor:

Hronika

17.02.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u porodici likvidiranog su bili problematičnog ponašanja.

TETKA UBIJENOG MILANA ŠUŠE JE LELA ANDRIĆ: Od malih nogu pravio probleme, a tokom robijanja u Švajcarskoj Turci mu UNAKAZILI lice

Foto: Društvene mreže

Milan Šuša, koji je jutros ubijen u Zemunu, odmalena je bio poznat kao problematičan, saznaje Republika nezvanično.

On je odrastao u Starim Banovcima u Vojvodini, a svi u njegovoj porodici su takođe bili problematičnog ponašanja.

Kako navodi naš izvor, koji je ubijenog poznavao od malih nogu, Šuša je već sa 15 godina krao automobile, nakon čega je pobegao u Švajcarsku i tamo odležao četiri godine u zatvoru zbog pokušaja ubistva. Turci su njemu, zbog tog zločina, pokušavali da se osvete u zatvoru, a posledica toga je ožiljak koji mu je ostao - od usta, preko vrata, pa do leđa.

Njegov brat je robijao zbog narkotika, a polubrat, koji je držao kafić u centru Beograda, takođe je ušao u probleme zbog droge, nakon čega je prodao lokal i pobegao iz države.

Takođe, kako navodi naš izvor, tetka ubijenog Milana Šuše je poznata srpska turbo-folk pevačica Lelica Lela Andrić, a kum mu je bio Mihajlo Ulemek, nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde.

Ko je Lela Andrić?

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Lela Andrić

Lelica Lela Andrić je srpska turbo-folk pevačica. Njena karijera je započela 1992. godine kada je snimila prvi album, a pesma “Tomo majstore” postala je hit. Ukupno je snimila 5 albuma, a neke od njenih najpoznatijih pesama uključuju “Čarobnjakov sin”, “Bluza od suvoga zlata”, “Sunce uvek sija” i “Kao pčela”. Pored muzičke karijere, Lela Andrić je bila u centru pažnje zbog svojih kontroverznih postupaka. Tereti se za prevaru u kojoj je Švajcarcu Kurtu Alespahu uzela 975.000 švajcarskih franaka i otvorila hotel “Tara luks” na planini Tari. Takođe, tereti se i za prisluškivanje telefona vođe kruševačkog kriminalnog klana Zorana Jotića Jotketa. Bila je udata za kontroverznog biznismena Srđana Adžemovića. Iako je bila jedna od najtraženijih folk pevačica tokom devedesetih godina, danas se manje pojavljuje u javnosti.

Podsetimo, javnosti je Šuša postao poznat 2009. godine, kada je zajedno sa Goranom Petrovićem (36) bacio kašikaru na zgradu RTV "Pink" na Dedinju, a ono što je ironično je činjenica da je odrastao u Pinkijevoj ulici u Starim Banovcima, gde još uvek žive njegov brat i porodica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Marija

18.02.2024 05:08

Sta li je u glavama devojaka koje se udaju za ovakve krimose i jos im radjaju decu,koja oceve mogu da vide same u zatvorima.i da ostanu rano sirocici?

Čovek

18.02.2024 21:24

Nisu Turci već šiptari