ŠOK U BAJINOJ BAŠTI! PRIPADNIK POLICIJE U "JUGU" IZDAHNUO NA LJUBAVNICI! Dva puta jauknuo i preminuo - švalerka ga pokrila pa pobegla kući mužu i deci!

Autor:

Hronika

13.02.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je telo pronađeno, na lice mesta su pozvane njegove kolege da bi obavile uviđaj.

ŠOK U BAJINOJ BAŠTI! PRIPADNIK POLICIJE U "JUGU" IZDAHNUO NA LJUBAVNICI! Dva puta jauknuo i preminuo - švalerka ga pokrila pa pobegla kući mužu i deci!

Foto: Ilustracija: Republika.rsST/Nebojša Mandić

Ovo je nesvakidašnja i tragična priča koja je potresla zajednicu u Bajinoj Bašti pre osam godina. Policajac M. M. (45) preminuo je tokom seksualnog odnosa u svom automobilu marke "Jugo", parkiranom nedaleko od grada.

Prema prvim informacijama, M. M. nije bio na dužnosti u trenutku smrti, a telo je pronađeno bez vidljivih povreda, samo prekriveno policijskom košuljom. Na lice mesta su pozvane njegove kolege kako bi obavile uviđaj, a telo je poslato na obdukciju po nalogu tužioca radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

- Poslednji ko je imao kontakt s policajcem bila je M. M. (45), koja je s njim imala seksualni odnos. Kako je ispričala, tokom vođenja ljubavi, on je dva puta jauknuo, a zatim preminuo. Uplašena žena, koja takođe ima porodicu, nije znala šta će s njim i iz straha je pobegla iz kola. Verovatno iz sažaljenja da ga ne nađu skroz golog prekrila ga je košuljom - prepričavaju ovu nesvakidašnju tragediju u Bajinoj Bašti za Alo.

Sumnja se da je M. M. pretrpeo srčani udar, s obzirom na to da je pre dve godine imao operaciju srca, kako su ispričali njegove kolege.

Poslednja osoba koja je imala kontakt sa M. M. bila je M. M. (45), sa kojom je imao seksualni odnos u automobilu. Ona je ispričala da je tokom vođenja ljubavi primetila da je policajac jauknuo dva puta, nakon čega je preminuo. Uplašena žena, koja takođe ima porodicu, pobegla je iz kola iz straha. Iz sažaljenja, prekrila je telo policajca košuljom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading