POTRESNA FOTOGRAFIJA UBIJENE ANE I NJENE NAJBOLJE DRUGARICE! Bezbrižne i srećne, a onda je u trenu sve nestalo: Ona nas sad gleda! (FOTO)

Autor:

Hronika

07.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Miše Janketića i porodica njegovog zeta bivšeg vaterpoliste su neutešne od masakra i neprestano tuguju za Anom Božović koju je školski drug ubio na hodniku škole.

POTRESNA FOTOGRAFIJA UBIJENE ANE I NJENE NAJBOLJE DRUGARICE! Bezbrižne i srećne, a onda je u trenu sve nestalo: Ona nas sad gleda! (FOTO)

Foto: facebook

Ćerka glumačke legende Miše Janketića, nekadašnja balerina Iva Ćirić i posle devet meseci od masakra svakodnevno tuguje za učenicima OŠ"Vladislav Ribnikar" koje je za svega nekoliko minuta ubio njihov pomahnitali školski drug Kosta Kecmanović

Sa neizmernim bolom Iva se uz ćerkicu koja je sada šesti razred, seća njene školske drugarice Anči, uvek raspoložene Ane Božović jedne od žrtava dečaka monstruma, koja je bila čest gost u kući Ćirića.

Iva je na Fejsbuku objavila fotografiju svoje mezimice iz škole u koju se 3. maja iznenada uselila tuga kada je tog jutra dečak sa očevim pištoljem ušao u školu i zapucao po deci. Na fotografiji su njena nasmejana mezimica sa Anom, devojčicom prelepog i čistog osmeha.  

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ninela Radičević, neutešna majka ubijene devojčice

Ispod fotografije i dirljivog posta u kojem bivša balerina piše o osećanjima naslednice i nenadoknadivom gubitku oglasila se i mama ubijene devojčice, Ninela Radičević

-  Dragi naši Ćirići, Anči je mnogo volela da dolazi kod vas u kuću i da ostane da spava. Govorila je da Zojina baka kuva najbolje posle njene bake. Ona nas sad gleda - između ostalog je napisala neutešna majka.

Ovaj post, odnosno objava je pokrenula lavinu komentara i saosećanja, kao i razumevanja za Ivinu ćerku koja je izgubila svoju drugaricu sa kojom je uživala u druženju i kompletnom vremenu koje su zajedno često provodile.

Republika

Foto: facebook

Ana Božović i sa ćerkom Ive Ćirić

Pored Ive, supruge Aleksandra Ćirića bivšeg vaterpoliste i njena majka glumica Svjetlana Knežević objavljuje povremeno statuse vezane za posledice masakra i devet ugašenih dečijih života i njihovog Dragana školskog čuvara koji je prva žrtva maloletnog monstruma. Kosta Kecmanović je u nezapamćenom krvavom piru ranio petoro dece, neke teško, a neke lakse, kao i nastavnicu istorije koja se i dalje leči od strahovitih posledica ranjavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading