ĆERKA (14) UČESTVOVALA U UKLANJAJU TRAGOVA? Majka joj ubila oca, a ona osumnjičena da je uradila OVO!

Autor:

Hronika

01.02.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša je s Andrejom otpočeo vanbračnu vezu pre 15 godina.

ĆERKA (14) UČESTVOVALA U UKLANJAJU TRAGOVA? Majka joj ubila oca, a ona osumnjičena da je uradila OVO!

Foto: ATV Printscreen

Jeziv zločin kakav meštani Doboja ne pamte, dogodio se pre dva dana, kada je na monstruozan način ubijen Saša Kulišić. Nesrećni čovek pronađen je mrtav u obližnjoj šumi, a prema navodima, on je bio vezan za drvo, sa lepljivom trakom preko usta i očiju i tri ubodne rane na stomaku. 

Glavna osumnjičena za ovaj zločin jeste njegova supruga Andreja Kajganić, koja je odmah pronađena i uhapšena, kao i njen ljubavnik Dražen Lazarević (19).

Osim njih, kako su naveli bosanski mediji, privedena je i četrnaestogodišnja ćerka Saše i Andreje, za koju se sumnja da je pomagala u zločinu.

- Ona je drobila lekove u piće oca. To je radila po instrukcijama majke - navode tamošnji mediji iz izvora upoznatog u slučaj.

Osim toga, prema nezvaničnim informacijama, postoji mogućnost da je upravo starija ćerka od dve zajedničke, učestvovala u uklanjanju tragova.

- Policija radi na ovom slučaju i trenutno ispituje mogućnost da je uhapšena ćerka, a možda i još neko uklanjao tragove u kući odakle je zapravo omamljeni muškarac odvezen u šumu. Navodno, on je u porodičnom domu zadobio prve povrede, čije je tragove nakon toga neko pokušao da ukloni - navodi izvor upoznat sa slučajem. 

Ove sumnje, potvrdila je i Sašina ćerka iz prvog braka T. K. koja je prenela novinarima detalje drame. Ona je telefonom zvala oca i Andreju i pošto se nisu javljali otišla je do njihove kuće.

- Kada sam došla, slivala se svuda voda, a niko mi nije otvarao vrata. Neko je pre mog dolaska uklanjao tragove - objašnjava ona.

Kako je navela, Saša je s Andrejom otpočeo vanbračnu vezu pre 15 godina i s njom dobio dve ćerkice.

- Važno mi je naglasiti da je poznato da je moj otac bio imućan čovek i jasno je kao dan da je ona od samog početka s njim zbog toga. Ja sam mu dete iz prvog braka, ali sam živela s njima pet godina. Posle toga sam ih posećivala i svi znamo da o prevari ni s jedne strane nije bilo ni reči. Sve do pre tri dana, kad je moj rođak tu njegovu ženu video ispred jednog lokala s nepoznatim dečkom kako se ljubi. Pozvao je mog oca, koji u to nije poverovao - priča T. K.

Takođe, ona se oglasila i na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila sliku uhapšene maćehe, uz komentar:

- Spodobo.

Foto: Instagram/АТВ/Printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading