ZAVRŠENO SUĐENJE BRAČNOM PARU KECMANOVIĆ! Sutra šira odbrana!

Autor:

Hronika

29.01.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završeno suđenje Miljani i Vladimiru Kecmanoviću.

ZAVRŠENO SUĐENJE BRAČNOM PARU KECMANOVIĆ! Sutra šira odbrana!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika, Facebook

Danas je pred Višim sudom u Beogradu započeto suđenje ocu Vladimiru Kecmanoviću i majci Miljani Kecmanović dečaka ubice Koste Kecmanovića koji je 3. maja 2023. godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", uzrokujući smrt devetoro dece i čuvara škole.

Kako je današnje suđenje privedeno kraju, Miljana i Vladimir Kecmanović su se izjasnili o krivici. Miljana i Vladimir Kecmanović su se izjasnili da nisu krivi, saznaje Republika. 

Podsetimo, Sudija Zoran Božović doneo odluku da tokom čitavog suđenja javnost bude isključena i da nema pristup između ostalih Vladimiru i Miljani Kecmanović i dvojici zaposlenih iz streljane u kojoj je Kosta vežbao da puca.

- U skladu sa predlogom VJT i imajući u vidu da po zakonu moramo da štitimo interese maloletne dece isključuje se javnost i to u toku čitavog glavnog pretresa - rekao je sudija Božović.

Kao predsednik veća koje je donelo odluku rekao je da novinari moraju da napuste sudnicu imajući u vidu strahovite posledice.

- Života je lišeno devetoro dece, šestoro je ranjeno, a 11 dece je bila ugrožena bezbednost - kazao je sudija.

Sudija je upozorio učesnike postupka da u javnost ne smeju da cure informacije sa suđenja i da će u suprotnom to biti oštro sankcionisano.

Nakon ovoga, tužilaštvo i odbrana će izneti svoja uvodna izlaganja, predložiti dokazne materijale i omogućiti optuženima da se izjasne o krivici.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ime

29.01.2024 18:07

Ne svidja mi se sudija sto je iskljucio javnost. Mozda je on profesionalan pa radi kako treba, ali samo da nije neko ko ce da stiti Kecmanovice

Tanja

30.01.2024 12:42

Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu izjasnili se da nisu krivi? I oni sebi daju za pravo da pričaju o korektnosti? Zar je moguće da ona bestidno i dalje radi u prosveti? Da li stvarno misle da su van sistema i zakona svi zajedno? Samo misle o sebi i kako da izvrdaju! Sramota iz