EPILOG SINOĆNE DRAME U NIŠU: Povređena dva mladića i jedna devojka - Evo kakvo je njihovo zdravstveno stanje

Autor: D.B.

Hronika

01.01.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvi incidenti nas podsećaju na važnost preventivnih mera i reakcije nadležnih organa kako bi se smanjila incidencija nasilja u javnim prostorima.

EPILOG SINOĆNE DRAME U NIŠU: Povređena dva mladića i jedna devojka - Evo kakvo je njihovo zdravstveno stanje

Foto: youtube.com/Belle amie

Klinički centar Niš

Sinoć se u jednom lokalu u Nišu desila tuča u kojoj su povređene dve muške i jedna ženska osoba. Prema informacijama iz KC Niš, dvoje povređenih je pušteno kući, dok je jednom muškarcu previjena povreda glave i upućen maksilofacijalnom specijalisti. Srećom, svi povređeni su svesni i komunikativni, što je umanjilo zabrinutost oko njihovog zdravstvenog stanja.

Do tuče je došlo nešto pre ponoći, nakon čega su intervenisale dve ekipe Hitne pomoći. Ovo naglašava ozbiljnost situacije i brzu reakciju medicinskog osoblja kako bi se povređenima pružila neophodna pomoć.

S obzirom na ozbiljnost povrede jednog od muškaraca, važno je istaći značaj brze medicinske intervencije i adekvatnog lečenja koje će mu pružiti maksilofacijalni specijalista.

Ovakvi incidenti nas podsećaju na važnost preventivnih mera i reakcije nadležnih organa kako bi se smanjila incidencija nasilja u javnim prostorima. Sigurnost građana treba da bude imperativ, a ovakvi događaji ukazuju na potrebu za dodatnim merama kako bi se osiguralo da ljudi mogu bezbedno uživati u društvenim aktivnostima.

Podsetimo, novogodišnja noć protekla je mirno, međutim, ipak je zabeležena nekolicina incidenata. 

BONUS VIDEO: 

https://www.republika.rs/tag/kc-nis/26444

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading