DRAMA U OBRENOVCU: Napadnuta policijska patrola, uhapšeno SEDMORO

Autor:

Hronika

28.12.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv napada još uvek nije poznat.

DRAMA U OBRENOVCU: Napadnuta policijska patrola, uhapšeno SEDMORO

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Večeras se u Obrenovcu desio dramatičan incident koji je šokirao lokalnu zajednicu.

Policijska patrola je napadnuta od strane sedam osoba, među kojima je bila i jedna hrabra policajka, prenosi Informer.

Kako prenose nezvanični izvori, svi napadači su momentalno uhapšeni nakon što su izvršili napad na patrolu. Ova brza reakcija policije je doprinela da se osumnjičeni stave pod kontrolu i da se spreči dalje nasilje.

Uhapšeno sedam osoba nakon napada

Nakon dramatičnog napada na policijsku patrolu, sedam osoba je uhapšeno i trenutno se nalaze u pritvoru. Identitet osumnjičenih još uvek nije javno objavljen, a motiv napada ostaje nepoznat.

Ovaj događaj je uzdrmao lokalnu zajednicu i izazvao osećaj nesigurnosti među građanima Obrenovca. Međutim, brza reakcija policije je pokazala efikasnost u rešavanju situacije i pružila nadu u očuvanje reda i mira u gradu.

Nejasan motiv napada i okolnosti incidenta

Iako su osumnjičeni uhapšeni, još uvek nije jasno šta je bio motiv ovog napada, kao ni detalji o okolnostima pod kojima se incident dogodio. Meštani Obrenovca su uznemireni ovim događajem i traže odgovore o tome šta je dovelo do ovakvog nasilnog čina.

Policija je izdala saopštenje u kome su obećali da će sprovesti istragu kako bi utvrdili sve činjenice i privedeni osumnjičeni pravdi.

Očekuje se da će istraga otkriti više detalja o motivima i okolnostima napada, pružajući tako zajednici potrebne odgovore i osećaj sigurnosti.

Ovaj događaj je podigao veliku prašinu u Obrenovcu i šire, a građani sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije i rezultate istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading