PRVE SLIKE PREVRNUTOG AUTOBUSA NA AUTOPUTU BEOGRAD-NIŠ: Srča na sve strane! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

23.12.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mestu nesreće, policijske ekipe su okružile autobus, dok je šlep služba sajlama podizala prevrnuti autobus.

PRVE SLIKE PREVRNUTOG AUTOBUSA NA AUTOPUTU BEOGRAD-NIŠ: Srča na sve strane!  (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/192_rs/

Noćas se dogodila teška saobraćajna nezgoda na auto-putu Beograd-Niš kod Aleksinca, kada je autobus nemačkih registarskih oznaka sleteo s puta i prevrnuo se. Pet osoba je povređeno, a dvadesetogodišnja devojka je životno ugrožena. Na mestu nesreće, policijske ekipe su okružile autobus, dok je šlep služba sajlama podizala prevrnuti autobus.

Pacijentkinja A.S. (20) je zadobila teške povrede grudnog koša, obe potkolenice i stopala, leve butne kosti i povrede glave. Zbog težine povreda, odmah nakon dijagnostike uvedena je u operacionu salu Urgentnog centra. Nakon višečasovnog operativnog zahvata, u kojem je učestvovao multidisciplinarni tim lekara i osoblja UKC, jutros je smeštena u intenzivnu negu Klinike za anesteziju. Nalazi se u teškom, životno ugrožavajućem stanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Pacijent S.K. (23) je stabilan nakon dijagnostike i opserviran je u hirurškoj intervenciji UC UKC Niš. Pacijentkinja N.S. (29) je takođe stabilna nakon dijagnostike. Pacijent D.Z. (63) ima manje posekotine od stakla i upućen je na dalje preglede oftalmologu, dok je pacijent B.B. (45) takođe u stabilnom stanju nakon opservacije u hirurškoj intervenciji.

Uzrok ove tragične nesreće i dalje je nepoznat, a nadležne službe će sprovesti istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading