KOSTA NASTAVLJA DA UŽASAVA! NEĆE "HRANU ZA SIROTINJU": Ono što je dečak ubica tražio šokiralo čuvare - DONESITE MI NEŠTO IZ RESTORANA!

Autor:

Hronika

21.12.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović (14) koji se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu, ne prestaje da šokira osoblje svojim bahatim ponašanjem!

KOSTA NASTAVLJA DA UŽASAVA! NEĆE "HRANU ZA SIROTINJU": Ono što je dečak ubica tražio šokiralo čuvare - DONESITE MI NEŠTO IZ RESTORANA!

Foto: printscreen/Google Earth, Privatna arhiva

Dečak-ubica koji je 3. maja počinio nezapamćen masakr kada je naoružan ušao u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru koju je i sam pohađao, te za samo nekoliko minuta usmrtio devetoro đaka i čuvara škole, iz dana u dan pokazuje koliko ga niko drugi ne zanima osim njega samog!

Kako saznajemo od izvora upoznatog sa istragom, Kosta Kecmanović je odlučio da odbije hranu koja mu se servira na Klinici.

- Njegovo ponašanje je svakog dana sve gore i gore. Umesto da se smiri i pokaže trunku kajanja i poštovanja, on nastavlja da bude bahat. Poslednji put je odbio da jede hranu koja mu se služi na Klinici - rekao je naš sagovornik.

Kako dodaje, Kosta je nastavio da provocira osoblje.

- Rekao je kako mu se ne dopada to što mu je servirano i da on nije navikao na takva jela, već na hranu iz restorana. Očigledno je samo želeo da se dokaže, kako je on dok je bio na slobodi išao po poznatim beogradskim mestima, te pokušao da omalovaži hranu za koju nikad ranije nije bilo zamerke - zaključuje izvor iz istrage.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara ove obrazovno-vaspitne ustanove, koji je od  posledica ranjavanja preminuo. Dečak je zatim zapucao na tri devojčice koje su se zatekle u holu škole. I njih je ubio.

Svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje. U kabinetu je usmrtio šestoro drugara, a nastavnicu Tatjanu Stevanović i još petoro dece ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (14)

Loading
Branko

21.12.2023 13:14

Ne treba mu ugadjati. Neka ne jede i ne pije bar nekoliko meseci. Skolu treba preseliti u drugu zgradu i promeniti joj ime - suvise je tezak bol koji to mesto i to ime izazivaju u svim normalnim ljudima. Dobra skola treba da postoji, da preuzme od ove skole sve sto je dobro, ali da ne nosi stravican teret ugasenih zivota i osakacenih divnih ljudi. Ubica na dozivotno lecenje, njegovi roditelji u zatvor, a mladja sestra pod trajni nadzor, sa zabranom zaposljavanja u svim institucijama gde se vrsi lecenje ljudi ili spremanje hrane.

Odgovori 8 13
Ja

22.12.2023 08:29

@Branko - Pazite da ga ne uvredite slucajno, on ima svoja prava. A ona deca sto ih nema, gde su njihova prava. Davao bih ja njemu parce suvog hleba i malo vode za ceo dan, pa da vidis kako bi monstrum cenio to sto mu sada daju. Ni jednom reci da napisete sta cete mu odgovoriti na njegovo izmisljanje?

Sebastian

21.12.2023 14:37

Školu treba poravnati bagerima da kamen na kamenu ne ostane od nje i napraviti parking a u istom kvartu napraviti ili neku već postojeću zgradu preurediti u školsku sa drugim imenom. To je jedini način da se deca koja su doživela tu katastrofu na neki način relaxiraju i da im se maximalno koliko je moguće umanji sećanje i osećaj nelagode dok su u školi.

Luka

21.12.2023 15:04

Vi bi da ubijete celu porodicu znaci isti ste kao on ali on je psihicki bolesnik a vi mislite da niste

Odgovori 7 11