OTKRIVENI IDENTITETI STRADALIH KOD ŠAPCA! Lom na putu, preticao autobus pa nastradali u zapaljenom vozilu - novi detalji tragedije!

Autor: T.V.

Hronika

18.12.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška nesreća se dogodila kada je Reno klio preticao autobus, direktno udario u Citroen i zapalio se.

OTKRIVENI IDENTITETI STRADALIH KOD ŠAPCA! Lom na putu, preticao autobus pa nastradali u zapaljenom vozilu - novi detalji tragedije!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Policija i hitna

U stravičnom udesu koji se dogodio sinoć u Tabanoviću kod Šapca, na mestu nezgode život su izgubili B.U. (68) iz Šapca i M.P. (41) iz Tabanovića, potvrdili su predstavnici Policijske uprave u Šapcu za Telegraf.rs.

U nesreći su povređeni troje Šapčana, koji su zbrinuti u urgentnom prijemu šabačke bolnice. B.U. (45) ima teške telesne povrede, dok su N.U. (63) i M.N. (35) lakše povređeni.

Do teške nesreće je došlo kada je vozilo marke Reno Klio pokušalo preticanje autobusa, direktno udarilo u Citroen, nakon čega su oba vozila zapaljena.

Saobraćaj je bio u prekidu nekoliko sati zbog obavljanja uviđaja koji su sproveli pripadnici policije i dežurni javni tužilac.

Detaljna istraga će biti neophodna kako bi se utvrdile sve okolnosti ove tragične saobraćajne nesreće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading