OTAC DOZVOLIO MALOLETNIKU (14) DA VOZI 'BMW X6' NA AUTO-PUTU: Drama kod Lazarevca: Policajci se šokirali kada su videli ko je SUVOZAČ

Autor:

Hronika

16.12.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrnaestogodišnjak za volanom "BMW X6"

OTAC DOZVOLIO MALOLETNIKU (14) DA VOZI 'BMW X6' NA AUTO-PUTU: Drama kod Lazarevca: Policajci se šokirali kada su videli ko je SUVOZAČ

Foto: Rina


Uprava saobraćajne policije imala je neobičan slučaj u noći kada su presretačem zaustavili vozilo "BMW X6" koje se kretalo brzinom od 113,3 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas. Iznenađujuća činjenica je da je za volanom bio četrnaestogodišnjak, koji, kako je utvrđeno, nema položen vozački ispit.

Uz njega se nalazio njegov tridesetdevetogodišnji otac, koji je bio suvozač.


Prekršajne prijave za maloletnika i oca



Nakon zaustavljanja vozila, obavljena su neophodna proveravanja i utvrđeno je da je četrnaestogodišnjak zaista upravljao vozilom.

U skladu sa zakonom, vozilo i vozač su isključeni iz saobraćaja, a podnete su i prekršajne prijave protiv maloletnika i njegovog oca. Ova situacija jasno ukazuje na ozbiljnost problema sa nelegalnim upravljanjem vozilima, posebno kada su u pitanju maloletnici.


Apel Ministarstva unutrašnjih poslova



Ministarstvo unutrašnjih poslova je iskoristilo ovaj slučaj kako bi apelovalo na roditelje da budu odgovorni i da ne ugrožavaju bezbednost svoje dece i drugih učesnika u saobraćaju. Ova situacija jasno pokazuje koliko je važno da roditelji ne dozvole deci da upravljaju vozilima pre nego što steknu zakonsko pravo na to.

Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet, posebno kada su u pitanju mladi vozači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Zoran

17.12.2023 13:49

Lep primer mu daje tata. Samo dobro odrati po džepu.