PRVO ZVONILI NA VRATA LJUDIMA PA ONDA PRAVILI HAOS! Uhapšen Srbin u Italiji! PAO NA DELU, ČETVORICA SAUČESNIKA U BEKSTVU!

Autor:

Hronika

16.12.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema tvrdnjama policije, osumnjičeni kradljivci su prvo zvonili na vrata kako bi proverili da li su vlasnici kuće prisutni, a zatim su brzo upadali u kuće i krali, mahom gotovu i nakit .

PRVO ZVONILI NA VRATA LJUDIMA PA ONDA PRAVILI HAOS! Uhapšen Srbin u Italiji! PAO NA DELU, ČETVORICA SAUČESNIKA U BEKSTVU!

Foto: Shutterstock

Italijanska policija izvršila hapšenje i poslala u zatvor

Srbin, star 33 godine, uhapšen je kao deo organizovane grupe koja je sprovela nekoliko pljački stanova i kuća u Italiji.

Srbinu su lisice stavljene na ruke pošto je sa još četvoricom muškaraca, upao u kuću u Pjanopoliju, ali su ih vlasnici iznenadili usred pokušaja pljačke.

Ovaj incident je rezultirao kraćom tučom između kriminalaca i vlasnika kuće, koji su u celom haosu uspeli da pozovu i policiju. Policija je ubrzo stigla posle čega su se kradljivci dali u beg mercedesom A klase zajedno sa gotovinom i zlatnim nakitom koje su našli u kući.

Policija je uhvatila samo Srbina, dok su ostali uspeli da im pobegnu . Pretresom kod osumnjičenog Srbina pronađeni su ukradeni satovi i nakit, a daljom istragom je utvrđeno da je ista grupa izvršila sličnu krađu u drugom gradu, gde su takođe odneli satove i gotovinu. Osumnjičeni je, po nalogu tužioca, smešten u pritvor dok se istraga nastavlja sa ciljem hapšenja preostalih saučesnika.


Javno tužilaštvo grada Pijana je sprovelo istragu koja je omogućila rekonstrukciju načina rada ove kriminalne grupe. Prema tvrdnjama policije, osumnjičeni kradljivci su prvo zvonili na vrata kako bi proverili da li su vlasnici kuće prisutni, a zatim su brzo upadali u kuće i krali, mahom gotovu i nakit .

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading