IZREŠETAO RADNIKA U SKADARLIJI, PA SAD ZANEMEO! Osumnjičeni saslušan u Tužilaštvu - nema šta da kaže o krvavom obračunu i bekstvu?

Autor: T.V.

Hronika

15.12.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio 3. decembra u jednom ugostiteljskom objektu u Skadarskoj ulici u Beogradu, gde je G. Đ. ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u četrdesettrogodišnjeg muškarca

IZREŠETAO RADNIKA U SKADARLIJI, PA SAD ZANEMEO! Osumnjičeni saslušan u Tužilaštvu - nema šta da kaže o krvavom obračunu i bekstvu?

Foto: Republika

Pucnjava u Skadarliji

G. Đ., koji je uhapšen pod sumnjom da je izvršio napad u jednom ugostiteljskom objektu u Skadarskoj ulici u Beogradu, gde je ranio radnika obezbeđenja ispalivši više hitaca iz vatrenog oružja, danas je saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Na saslušanju, osumnjičeni G. Đ. se branio ćutanjem.

Podsetimo, policija je uhapsila G. Đ. (31) zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

Incident se dogodio 3. decembra u jednom ugostiteljskom objektu u Skadarskoj ulici u Beogradu, gde je G. Đ. ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u četrdesettrogodišnjeg muškarca, Dalibora K., nanoseći mu teške telesne povrede opasne po život.

Pre pokušaja ubistva došlo je do svađe u ugostiteljskom objektu gde su G. Đ. i njegovi prijatelji bili glasni, napadni i odbijali da napuste lokal iako im je rečeno da se zatvara. Nakon što je obezbeđenje intervenisalo, G. Đ. je izvadio pištolj i pucao u Dalibora K. koji je hitno hospitalizovan sa tri hica u stomak i ruku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading