ZA TANIOM VARAJIĆ IZ DOBOJA TRAGAJU VEĆ PET MESECI: Poslednji put viđena kako preskače balkon stana!

Autor:

Hronika

12.12.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je apelovala na sve ljude da pomognu u potrazi, ističući da je svaki trag važan.

ZA TANIOM VARAJIĆ IZ DOBOJA TRAGAJU VEĆ PET MESECI: Poslednji put viđena kako preskače balkon stana!

Foto: printscreen

U Doboju traje intenzivna potraga za 23-godišnjom kanadskom državljankom Tania Varajić koja je nestala 4. jula. Njeni rođaci i poznanici su pokrenuli fejsbuk grupu "Traži se Tania Varajić" kako bi angažovali javnost u pronalaženju nestale devojke.

Porodica je apelovala na sve ljude da pomognu u potrazi, ističući da je svaki trag važan. Njihova poruka na fejsbuk grupi izražava nadu i ljubav prema Tania, uz molbu da se ona vrati ili javi kako bi znali da je dobro.

Dejan Varajić, otac nestale devojke je izjavio novinarima da je Tania poslednji put viđena kako napušta stan u Doboj nakon što je preskočila balkon. Nakon što je izgubljena iz vida nadzornih kamera, mobilni telefon koji nije ponela sa sobom nije pružio dao informacije o njenom kretanju.

Otac je takođe istakao da je jedne noći Tania došla kući noseći jaknu koja nije bila njena, te je apelovao na vlasnika jakne da se javi i pomogne u rekonstrukciji događaja koji su prethodili njenom nestanku.

Potraga nije ograničena samo na Doboj, već je proširena i na druge gradove poput Banjaluke i Dervente, gde Tania ima rodbinu. Takođe, obavešteni su i međunarodni organi poput Evropola i Ambasade SAD u BiH zbog Tanjinog državljanstva Kanade.

Dejan Varajić je apelovao na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Tanji da je podele sa porodicom ili policijom. Bez obzira na to da li je kontakt bio direktan ili indirektan, svaka informacija može biti od velike pomoći u pronalaženju nestale devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading