KARAMBOL NA PUTEVIMA! Lančani sudar na Kosovu, učestvovalo NAJMANJE 14 VOZILA - ima povređenih! (VIDEO)

Autor: T.V.

Hronika

11.12.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put je privremeno blokiran kako bi policijske jedinice i ekipe hitne pomoći mogli pružiti pomoć i istražiti uzrok nesreće.

KARAMBOL NA PUTEVIMA! Lančani sudar na Kosovu, učestvovalo NAJMANJE 14 VOZILA - ima povređenih! (VIDEO)

Foto: shutterstock

U ranim jutarnjim časovima, na auto-putu kod Kosova Polja, došlo je do ozbiljne lančane saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo najmanje 14 vozila.

Policija je potvrdila incident, navodeći da ima povređenih, ali tačan broj povređenih još uvek nije poznat.

Prema rečima portparola policije, Dauta Hodže, nesreća se dogodila na putu Mazgit-Bresje, na deonici autoputa Ibrahim Rugova.

Preliminarni izveštaji ukazuju na to da je do lančane saobraćajne nesreće došlo u kojoj su učestvovala 14 vozila, a povrede su prijavljene među osobama učesnicima udesa.

- Oko 06:50 na autoputu Ibrahim Rugova, deonici Mazgit-Bresje preko ETC mosta, prema prvim informacijama, dogodila se lančana saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo 14 vozila, prijavljeno je da su u udesu povređene osobe - rekao je on.

Put je privremeno blokiran kako bi policijske jedinice i ekipe hitne pomoći mogli pružiti pomoć i istražiti uzrok nesreće. Detalji o povređenima i stepenu ozbiljnosti njihovih povreda još uvek nisu dostupni.

Ova saobraćajna nesreća naglašava hitnost potrebe za pojačanim merama bezbednosti na putevima, a nadležne službe rade na pružanju pomoći i utvrđivanju okolnosti koje su dovele do ove ozbiljne nesreće. Građani su apeluju i na oprez i saradnju s vlastima tokom istražnih radnji i sanacije puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading