DETALJI JEZIVE NESREĆE U ZAJEČARU: Devojku udario voz dok je šetala sa dečkom

Autor:

Hronika

09.12.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška nesreća dogodila se u Zaječaru kada je juče nešto posle 18 sati, 21-godišnja devojka K.M. teško povređena nakon što je udario voz u ulici Ivana Gorana Kovačića.

DETALJI JEZIVE NESREĆE U ZAJEČARU: Devojku udario voz dok je šetala sa dečkom

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug

Teška nesreća dogodila se u Zaječaru kada je juče nešto posle 18 sati, 21-godišnja devojka K.M. je povređena nakon što je udario voz u ulici Ivana Gorana Kovačića.

Nesreća se dogodila dok je mlada devojka šetala sa svim dečkom po pruzi, a voz koji je u tom trenutku prolazio naleteo je pravo na nju.

K.M. je prvo zbrinuta u Urgentnom odeljenju Zdravstvenog centra u Zaječaru, nakon što je utvrđeno da nema teže povrede puštena je na kućno lečenje. Devojka je sada dobro.

Kada je ispričala zašto ju je voz udario i kako je došlo do nesreće, medicinsko osoblje i policija bili su zatečeni!

- Kada je ispričala šta su radili, bukvalno nismo mogli da verujemo! Naime, ta devojka K.M. stara 21 godinu šetala je sa svojim dečkom – po pruzi! U blizini ulice Ivana Gorana Kovačića naišao je voz- navodi medicinsko osoblje.

Policija je odmah intervenisala izvršivši uviđaj na licu mesta, a pokrenuta je i zvanična istraga. Nadležno tužilaštvo takođe je obavešteno o tragičnom događaju. 

Dvoje mladih je pokušalo da se sklone sa pruge, ali je devojku voz ipak dokačio. Ona je prošla sa manjim nagnječenjima i nakon pružanja prve pomoći u zaječarskom Urgentnom centru, zadržana je nekoliko sati na posmatranju, a onda je puštena kući. Oboje su imali sreću obzirom na opasnu šetnju – saznaje Blic.rs se od nadležnih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading