OGLASILA SE BUGARSKA POLICIJA O POTRAZI ZA OSUMNJIČENIM ZA UBISTVO VANJE: Sumnja se da je Palča pobegao iz Srbije u Bugarsku

Autor: Republika/I.K.

Hronika

04.12.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je ubijena iz vatrenog oružja kako se sumnja, istog dana kada je i oteta.

OGLASILA SE BUGARSKA POLICIJA O POTRAZI ZA OSUMNJIČENIM ZA UBISTVO VANJE: Sumnja se da je Palča pobegao iz Srbije u Bugarsku

Foto: Lubomir Benkovsky/Bulphoto Agency via AP

Bugarska policija na terenu

Čitav Balkan traga za Ljupčom Palčevskim Palčom, koji se sumnjiči za ubistvo 14-godišnje devojčice Vanje Gjorčevske iz Skoplja. Prema poslednjim informacijama, veruje se da je on pobegao u Bugarsku, zbog čega se oglasilo i tamošnje Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Mala Vanja nestala je 27. novembra iz svoje zgrade, a njeno telo pronađeno je 3. decembra u ataru sela Brazda. Devojčica je ubijena iz vatrenog oružja kako se sumnja, istog dana kada je i oteta.

Policija sumnjiči pet osoba, među kojima i Vanjinog oca i gore pomenutog Palča koji je, prema navodima makedonske policije 30. novembra pobegao u Srbiju, a odatle u Bugarsku. Međutim, MUP Bugarske saopštio je da nema saznanja da je Palča na njihovoj teritoriji.

"Trenutno nema informacija da se on nalazi na bugarskoj teritoriji", saopštilo je Ministarstvo.

Bugarska policija je saopštila i da za sada nema informaciju da je za tim licem raspisana međunarodna poternica, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading