UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ SMEDEREVA! Dve devojke povređene, "BMW" sleteo s puta sa 240km/h, uhvaćen momenat nesreće (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.11.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na instagram stranici "192_rs" objavljen je snimak koji je uznemirio javnost.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ SMEDEREVA! Dve devojke povređene, "BMW" sleteo s puta sa 240km/h, uhvaćen momenat nesreće (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

 Na njemu se vidi momenat nezgode koja se pre nekoliko dana dogodila u Smederevu. Kako se može videti na snimku, brzinomer je nakon nezgode ostao na neverovatnih 240 kilometara na čas. Ali to nije sve, automobil je potpuno uništen, a delovi vozila su razbacani na sve strane. Na priloženoj fotografiji, koja je takođe objavljena na istoj stranici, vidi se gotovo neprepoznatljivi automobil. Iz njega je iscurela tečnost, a prizor je bio zastrašujući.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Nezgoda se dogodila u Smederevu, a prema informacijama koje su dostupne, dve devojke su povređene. Jedna od njih je prošla sa lakšim povredama, dok je stepen povreda njene saputnice još uvek nepoznat. Na žalost, ovo je samo jedan u nizu slučajeva koji se dešavaju na našim putevima, a koji nas podsećaju da je bezbednost na prvom mestu.

Iako detalji o samoj nezgodi nisu navedeni, ova vest je podigla veliku prašinu na društvenim mrežama. Mnogi su se zapitali kako je moguće da se automobil potpuno uništi pri brzini od 240 km/h, a da vozač i saputnica prežive. Takođe, postavlja se pitanje da li je vozač prekoračio dozvoljenu brzinu ili je do nezgode došlo iz nekog drugog razloga.

Iako je ova vest uznemirila javnost, nadamo se da će devojke koje su povređene proći bez ozbiljnijih posledica. Ovaj snimak nam još jednom pokazuje koliko je važno poštovati saobraćajne propise i voziti pažljivo, kako bismo izbegli ovakve nezgode.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading