MIGRANTI IZ MAROKA NAPRAVILI HAOS U PIROTU! Hteli da "povade grkljan" jedni drugima - hteli da se obračunaju MAČETOM!

Autor:

Hronika

23.10.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

H.C. je odgovorio na pretnju tako što je izvadio pištolj i repetirao ga, uperivši ga prema M.A.

MIGRANTI IZ MAROKA NAPRAVILI HAOS U PIROTU! Hteli da "povade grkljan" jedni drugima - hteli da se obračunaju MAČETOM!

Foto: shutterstock

Ilustracija

U nedelju, 21. oktobra 2023. godine, u dvorištu privatnog centra za migrante u Pirotu, došlo je do incidenta u kojem su učestvovali migranti iz Maroka. Incident je eskalirao u svađu i tuču među izbeglicama, pri čemu su neki od njih bili naoružani mačetama. U jednom trenutku, jedan migrant, identifikovan kao M.A., je mačetom krenuo ka drugom migrantu, H.C.

H.C. je odgovorio na pretnju tako što je izvadio pištolj i repetirao ga, uperivši ga prema M.A. Međutim, nije došlo do ispaljivanja oružja. Srećom, intervencija drugih migranata i osoblja centra sprečila je dalju eskalaciju incidenta.

Policija je ubrzo stigla na mesto događaja i uhapsila H.C. Osumnjičenom H.C. određeno je zadržavanje zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija, u skladu sa članom 348. stav 4. u vezi sa stavom 1. Krivičnog zakona.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading