SIN PRETUKAO DRAGANA SA ZLATIBORA? Misteriozna smrt nestalog muškarca: Za njim se tragalo skoro tri meseca - meštani otkrivaju šta je po sredi?!

Autor:

Hronika

17.10.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani sela u kom je živeo preminuli Dragan tvrde da se on mnogo mučio, ali da je ponosno živeo.

SIN PRETUKAO DRAGANA SA ZLATIBORA? Misteriozna smrt nestalog muškarca: Za njim se tragalo skoro tri meseca - meštani otkrivaju šta je po sredi?!

Foto: Privatna arhiva

Nestali Dragan Dučić

Beživotno telo Dragana Dučića pronađeno je u vikendici atara zaseoka Šainovci, nedaleko od Zlatibora. Potraga za nestalim čovekom trajala je tri meseca, a njegovo telo je pronašao Vidojko Dragović u svojoj vikendici, u koju odlazi jednom godišnje kada je sezona košenja trave. Meštani sela Dobroselica, koje se nalazi nedaleko od vikendice gde je uočeno telo, i posle tri meseca ne mogu da veruju da je Dragan mrtav, a kako se priča, na dan kada je nestao njega je udario njegov sin Goran. 

Meštani sela u kom je živeo preminuli Dragan tvrde da se on mnogo mučio, ali da je ponosno živeo. Ona dodaje da je nesrećni muškarac preživeo patnju kroz život, ali da niko ne zna šta se desavalo među njima.

- Kažu da mu je levi deo glave bio skroz natekao, i da su mu oči bile skoro zatvorene, od batina. On je tu bio niko ne zna koliko, ali kada su ga poslednji put videli, njegov sin i Dragan su trebali da kose travu. Nešto su se sporečkali i onda je Goran nasrnuo na oca. On je otišao nakon toga u šumu, i od tada niko nije video - priča meštanin sela Dobroselica za portal Republika.rs

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Komšije tvrde da je porodica imala loš odnos sa Draganom i da su ga iskorišćavali, fizički i novčano.

- Kažu da ga je sin tukao i pre toga. Sve što zaradi u nadnici davao je njima. Svi u selu pričaju da su znali gde je, i pitaju se zašto nisu uhapsili i ženu i sina, jer su verovatno nešto znali - priča komšinica nastradalog Dragana. 

On je uvek pomagao svima, nikad nikoga nije odbio za bilo šta.

- Bio je veseljak, uvek je zvao ljude kad nije znao njihovo ime "Beli", to mu je i bila uzrečica. Išao se sa konjima i radio. Voleo je da popije, ali nikada nije bio nasilan, slabo je jeo..  Mnogo se namučio u životu. Svi znaju da su ga deca odbacila. Svi pričaju da su problematična porodica. Njegov sin je lola velika, i kažu da Draganovom ocu ne da da sam odredi gde će biti sahranjen, već da je on sa njegovim drugarima raskrčio parcelu gde je Dragan sahranjen. Draganov otac plače i ćuti, šta će čovek- priča komšinica nastradalog Dragana.

Kada je bila potraga, porodica prema tvrdnjama meštana nije bila uključena u potragu.

- Oni ga skoro i da nisu tražili, kada pitaju što Gorane ne tražiš oca, on je znao da kaže i da slaže da se on javio iz Bosne, da je ovde onde... A sigurno je znao gde se nalazi. Svi ostali su ga tražili- priča komšinica preminulog Dragana.

Na pitanja Srpskog telegrafa i portala Republika.rs upućenim Višem javnom tužilaštvu u Užicu da li je smrt bila nasilna nismo dobli konkretan odgovor. Kako piše u saopštenju nije se moglo utvrditi zbog faze raspadanja u kojoj je bilo telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading