PIJANI JURCALI PO AUTO-PUTU, NE SLUTEĆI KO IM JE ZA PETAMA: Evo kako su uhvaćena dva vozača u Beogradu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

14.10.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba vozača zadržana su u službenim prostorijama i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

PIJANI JURCALI PO AUTO-PUTU, NE SLUTEĆI KO IM JE ZA PETAMA: Evo kako su uhvaćena dva vozača u Beogradu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja dvojicu vozača koji su na auto-putu na teritoriji Beograda prekoračili brzinu, upravljajući pritom vozilima pod dejstvom alkohola.

- Policija je oko 00.30 časova na teritoriji opštine Surčin iz saobraćaja isključila tridesetdevetogodišnjeg vozača koji se automobilom marke „audi“ kretao brzinom od 154,5 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 120, a alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač bio u stanju veoma teške alkoholisanosti, jer je upravljao vozilom sa 1,98 promila alkohola u organizmu.

 

 

Takođe, oko 3.30 časova, na teritoriji Savskog venca, policija je iz saobraćaja isključila dvadesetdevetogodišnjeg vozača koji se vozilom marke „mazda“ kretao brzinom od 116,6 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80. Daljom kontrolom utvrđeno je da je vozač bio u stanju teške alkoholisanosti, jer je upravljao vozilom sa 1,21 promil alkohola u organizmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading