GAŠIĆ SE SASTAO SA NOVIMENOVANIM AMBASADOROM KINE: Zajedničkim radom do jačanja srpsko-kineskog odnosa i prijateljstva (FOTO)

Autor:

Hronika

10.10.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Ming se zahvalio na podršci Ministarstva unutrašnjih poslova u pružanju sigurnog bezbednosnog ambijenta za sve kineske državljane u Srbiji.

GAŠIĆ SE SASTAO SA NOVIMENOVANIM AMBASADOROM KINE: Zajedničkim radom do jačanja srpsko-kineskog odnosa i prijateljstva (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Bratislav Gašić sa ambasadorom Kine

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i novoimenovani ambasador Narodne Republike Kine Li Ming razgovarali su danas u Beogradu  i istakli  da su odnosi dve države tradicionalno dobri i zasnovani na prijateljstvu, uzajmnom poverenju i poštovanju.

Ministar je izrazio posebnu zahvalnost Narodnoj Republici Kini na poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše zemlje, dok je ambasador Ming istakao da će kineska strana nastaviti da podržava principe međunarodnog prava.

Ambasador Ming se zahvalio na podršci Ministarstva unutrašnjih poslova u pružanju sigurnog bezbednosnog ambijenta za sve kineske državljane koji u Srbiji borave poslovno i turistički.  

Takođe je pohvalio rad Ministarstva unutrašnjih poslova i izrazio uverenje da će se saradnja dve zemlje u oblasti javne bezbednosti dodatno unapređivati. 

Ministar Gašić je novoimenovanom ambasadoru Li Mingu poželeo uspešan mandat i izrazio nadu da će svojim radom doprineti jačanju srpsko-kineskih odnosa i prijateljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading