VOLIM TE I POBEDIĆEMO: Neutešne reči devojke čiji se momak ubio kidaju dušu!

Autor:

Hronika

08.10.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su ispričale da je ranije bila i policija, a da se buka i svađa često čula.

VOLIM TE I POBEDIĆEMO: Neutešne reči devojke čiji se momak ubio kidaju dušu!

Foto: Društvene mreže

Devojka M. LJ. u čijem stanu u Borči je pre dva meseca Mihajlo S. (23) pucao sebi u glavu, ne može da se pomiri sa tom činjenicom.

- Moj Mišo.. Uskoro će dva meseca kako ti nisam čula glas, dodirnula telo, usne, zaspala i probudila se pored tebe.. Dva meseca kako nisam videla najlepši osmeh na ovom svetu. Nedostaješ mi, volim te svake sekunde svog života i ne može da prestane dok ovo srce kuca u meni. Nedostaje mi da mi kažeš "Mićo" onim tvojim bebećim glasom i pogledaš me dečijim, najlepšim očima. Nedostaje mi svako veče kada legnem, a ne osetim tvoju kožu uz moju, nogu preko tebe, glavu na tvom ramenu i tvoje otkucaje srca dok me ljubiš. Nedostaje mi da me nasmeješ kako si samo ti umeo, nedostaje mi da se smejemo samo kako smo mi umeli. Nedostaje mi da ti trčim u zagrljaj i da svaki put kada odeš i vratiš se, se oklembesim o tebe. Nedostaje mi da čujem kako izgovaraš koliko me voliš. Nedostaju mi naša jutra, dani, noći i svaki sekund proveden između, čak i onaj u svađi. Nedostaje mi da me čuvaš. Ti si bio moja kuća, a ja sada bez tebe nemam gde. Nebo je dobilo najčistiju dušu, najlepši dečački osmeh. A u meni si ostao zauvek. I čuveno pred spavanje "Laku noć, lepo spavaj i anđele sanjaj, volim te najbezuslovnije, najluđe ikad, i ti ćeš biti moj muž, tata našim bebicama najslađim, i mi smo zauvek. Volim te i pobedićemo" Sada si samo ti zauvek - napisala je na društvenim mrežama neutešna devojka.

Podsetimo, sve se odigralo u stanu u kojem živi njegova devojka. Nakon što su se posvađali, mladić je uzeo pištolj i pucao sebi u glavu.

Kako su pričale komšije, ovo nije prvi put da je mladić pravio incidente.

Oni su ispričali da je ranije bila i policija, a da se buka i svađanja često čulo.

Prema rečima očevidaca, pucnjava se dogodila u samom centru Borče, a odjednom se začuo pucanj.

- U prvi mah smo mislili da su petarde, jer se ovde često čuju petarde i vatromet jer su slavlja. Međutim, kroz nekoliko minuta, ulica je bila puna policije i Hitne pomoći. Sirene su odjekivale, ispred su se okupili ljudi, scene su bile strašne - rekao je tada naš sagovornik.

Kako smo ranije pisali, mladića su izneli u nosilima, dok je devojka vrištala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading