VELIKI POŽAR U KRAGUJEVCU! Gori višespratnica kod poznatog hotela! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.10.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimcima se vidi veliki požar kako guta deo višespratnice, dok crni dim nadvija iznad grada. v

VELIKI POŽAR U KRAGUJEVCU! Gori višespratnica kod poznatog hotela! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Večeras je u Kragujevcu izbio ozbiljan požar u višespratnici koja se nalazi neposredno pored hotela "Kragujevac." Incident je privukao pažnju lokalnih građana, dok su snimci plamenova brzo kružili na društvenim mrežama, uključujući i Instagram nalog "192.rs."

Na snimcima se vidi veliki požar kako guta deo višespratnice, dok crni dim nadvija iznad grada. Trenutno nema izveštaja o eventualnim povređenim osobama ili žrtvama, a informacije o razmerama štete su ograničene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Lokalne vatrogasne službe su brzo reagovale i uputile ekipe na mesto požara kako bi pokušale da ga kontrolišu i spreče dalje širenje vatre. Takođe, policija je prisutna kako bi obezbedila sigurnost i istražila uzrok požara.

Detalji o uzroku požara i štetama još uvek nisu dostupni, ali će nadležne službe sprovesti istragu kako bi se utvrdilo šta je izazvalo ovaj incident.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading