LJUDIMA PRODAVALI MESO SA STOČNOG GROBLJA! Uhapšene dve osobe u Subotici - GNUSAN ZLOČIN!

Autor:

Hronika

26.09.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama koje je pružila policija, sumnja se da su osumnjičeni ukrali meso koje nije bilo namenjeno za ljudsku upotrebu.

LJUDIMA PRODAVALI MESO SA STOČNOG GROBLJA! Uhapšene dve osobe u Subotici - GNUSAN ZLOČIN!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Dve osobe, identifikovane kao B. S. (30) i D. P. (38) iz Subotice, uhapšene su pod sumnjom da su izvršile krivično delo proizvodnje i stavljanja u promet škodljivih proizvoda nakon što su otuđili životinjsko meso sa stočnog groblja u Subotici i koristili ga u nelegalne svrhe, saopštila je lokalna policija.

Prema informacijama koje je pružila policija, sumnja se da su osumnjičeni ukrali meso koje nije bilo namenjeno za ljudsku upotrebu, i zatim ga nelegalno koristili. Ovakve radnje predstavljaju krivično delo koje ugrožava javno zdravlje i bezbednost, budući da se takvi proizvodi mogu pokazati kao štetni za konzumente.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici su brzo reagovali i priveli osumnjičene, a protiv njih će biti podneta krivična prijava. Takođe im je određeno zadržavanje do 48 sati, tokom kojeg će biti sprovedeni svi neophodni postupci i istraga.

Očekuje se da će osumnjičeni biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici kako bi se dalje razmatrala njihova odgovornost za ove radnje, a takođe će se voditi istraga kako bi se utvrdili svi detalji ovog slučaja krađe i nelegalne upotrebe mesa.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading