OTKRIVENO KO JE MUŠKARAC KOJI JE POGINUO NA PRUZI KOD LOZNICE! Pronađeno njegovo unakaženo telo!

Autor:

Hronika

05.09.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unakaženo telo muškarca jutros pronađeno na pruzi Loznica - Šabac.

OTKRIVENO KO JE MUŠKARAC KOJI JE POGINUO NA PRUZI KOD LOZNICE! Pronađeno njegovo unakaženo telo!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Jutros je na pruzi Loznica - Šabac pronađeno unakaženo telo muškarca kod pružnog prelaza u Ulici Marka Radulovića, a kako pokazuju prve informacije iz istrage, radi se o migrantu, prenosi Kurir.

Hitna pomoć je jutros izašla na mesto nesreće i konstatovala smrt, a o nesrećnom slučaju su obavešteni policija i tužilaštvo, dok je obdukcija nastradalog odmah naložena.

- Istraga treba da utvrdi šta se tačno dogodilo i vreme smrti. Telo je nađeno u koloseku, indicije su da ga je verovatno usmrtio voz, tokom noći ih je prošlo nekoliko pa je u ovom momentu teško reći kada se to desilo. Uviđaj je završen oko pola devet i zbog ovog nesrećnog događaja nije bilo prekida u železničkom saobraćaju na ovoj deonici Šabac-Loznica-Mali Zvornik kojom prolaze i teretni i putnički vozovi – priča izvor za pomenute medije.

Prema prvim informacijama migrant se nalazio na terenom vozu koji se kretao iz pravca Šapca ka Malom Zvorniku i koristio ga je kao način da se prebaci do granice. Kako se navodi, on se tokom vožnje prebacivao sa vagona na vagon i pri tome je propao između njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading