POTVRĐENO! VOZAČ "FIJATA" DEJAN ŽIV IZGOREO! Goreo u plamenoj buktinji nakon sudara - potvrđene NAJCRNJE SLUTNJE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.09.2023

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća je izazvala veliku zabrinutost i reakciju na društvenim mrežama

POTVRĐENO! VOZAČ "FIJATA" DEJAN ŽIV IZGOREO! Goreo u plamenoj buktinji nakon sudara - potvrđene NAJCRNJE SLUTNJE! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia

Teška saobraćajna nesreća se dogodila na obilaznici oko Beograda, na auto-putu Miloš Veliki kod Jakova. U nesreći je učestvovao vozač "Fiat Punto" koji je išao kontra smerom na auto-putu i izazvao nesreću, nakon čega je njegovo vozilo zahvatila vatra.

Nažalost, vozač "Fiat Punto" je nastradao u nesreći i ostao je zaglavljen u svom vozilu nakon udesa, gde je izgoreo. Suvozač iz istog vozila je prevezen na odeljenje reanimacije u Urgentni centar. Vozač vozila "Hyundai" je svestan i komunikativan i prevezen je u KBC Zemun.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Nesreća je izazvala veliku zabrinutost i reakciju na društvenim mrežama, gde su se pojavili jezivi snimci nesreće. Na tim snimcima možete videti trenutak sudara i izbijanja vatre.

Da podsetimo, jedna osoba je poginula a dve su teško povređene u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas kod obilaznice u Beogradu, na auto-putu Miloš Veliki kod Jakova, kada je vozilo "fijat punto" išlo kontra smerom ka Beogradu, izazvalo je nesreću i počelo da gori.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading