MLADIĆ U NOVOM SADU STRADAO NA RADNOM MESTU: Tvrde da se momak OTROVAO - ovo je posebno sumnjivo

Autor:

Hronika

03.09.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj tragičan incident pokrenuo je mnoga pitanja, kako je stvarno nastupila smrt Ramiza, naročito je sumnjivo nezvanična verzija trovanja gasovima zbog paljenja agregata.

MLADIĆ U NOVOM SADU STRADAO NA RADNOM MESTU: Tvrde da se momak OTROVAO - ovo je posebno sumnjivo

Foto: Facebook

U Novom Sadu, došlo je do stravičnog incidenta, kada je Ramiz Dacić iz sela Cetnoviće kod Sjenice, nastradao pod sumnjivim okolnostima.

Naime, Ramiz je radio kao neprijavljeni radnik za građevinsku firmu, a prema nezvaničnim informacijama, otrovao se gasovima dok je palio agregat da napuni telefon.

Radnici s gradilišta iz Prijepolja pronašli su Dacića mrtvog i nezvanično su izjavili da su od nadređenih saznali kako se Ramiz otrovao od ugljen-monoksida.

Tragično preminuli mladić bio je noćni čuvar na gradilištu. Dacić je dugi niz godina živio i radio širom Srbije, a iza sebe je ostavio maloletnu devojčicu. Ovaj tragičan incident pokrenuo je mnoga pitanja, kako je stvarno nastupila smrt Ramiza, naročito je sumnjivo nezvanična verzija trovanja gasovima zbog paljenja agregata.

U ovom trenutku obdukcija je u toku, a iz svega navedenog apelujemo na sve nadležne policijske i sudske organe da što prije izađu s zvaničnim saopštenjem i da detaljno istraže ovu sumnjivu smrt.

Izuzetno je važno da nadležni organi brzo i temeljno istraže ovu tragičnu smrt kako bi se utvrdile sve okolnosti i odgovornosti u vezi s incidentom. Sumnjive smrti zahtevaju pažljivu istragu kako bi se osigurala pravda i sprečila slična buduća događanja.

Obdukcija je ključna u utvrđivanju tačnog uzroka smrti i može pružiti važne informacije koje će pomoći u razjašnjavanju sumnjivih okolnosti. 

Izgubiti mladog čoveka u tako tragičnim okolnostima je tužno i srceparajuće, i očekuje se da se donesu odgovarajuće mere kako bi se osigurala sigurnost i prava radnika, kao i da se izbegnu slične nesreće u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading