POMAHNITALI MUŠKARAC VITLAO NOŽEM KOD SKUPŠTINE, PREPLAŠENA ŽENA SE KRILA U PRODAVNICI! Drama u centru Beograda: Kažu da je živeo u Americi, kad se vratio POLUDEO JE!

Autor:

Hronika

24.08.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izjavama prolaznika, nakon šetnje sa nožem, muškarac je navodno napao ženu, ali je ona uspela da izbegne povrede tako što je pobegla u obližnju samoposlugu.

POMAHNITALI MUŠKARAC VITLAO NOŽEM KOD SKUPŠTINE, PREPLAŠENA ŽENA SE KRILA U PRODAVNICI! Drama u centru Beograda: Kažu da je živeo u Americi, kad se vratio POLUDEO JE!

Foto: Shutterstock

Danas popodne, policija je intervenisala na uglu Vlajkovićeve i Kosovske ulice u Beogradu, gde je privela muškarca koji je šetao sa nožem u ruci i pokušao da napadne jednu ženu. Očevici koji su se zatekli na tom mestu svedoče da je bilo jasno da se radi o osobi sa nestabilnim ponašanjem, spremnoj da upotrebi hladno oružje.

Prema izjavama prolaznika, nakon šetnje sa nožem, muškarac je navodno napao ženu, ali je ona uspela da izbegne povrede tako što je pobegla u obližnju samoposlugu. Kako se saznaje, muškarac je državljanin Srbije, a njegovo prebivalište je u blizini mesta gde se ovaj nemili incident odigrao.

- Stao je ispred mene sa nožem, onda se sklonio, ja sam seo u baštu kafića. U jednom momentu sam ga video kako se vrti u krug oko mene, ja sam mislio da ce me napasti. Sedeo sam u gardu. Kada je video da sam ga primetio, sklonio se - kaže jedan od prolaznika.

Prema rečima komšija, ovaj mladić je provodio deo svog života u Americi, ali se po povratku u Srbiju promenio i "više nije bio ista osoba". Gosti obližnjeg kafića takođe su izneli da su imali problema sa njim i pre ovog incidenta.

Ovaj incident se dogodio oko 18 sati u centru Beograda i dodatno naglašava potrebu za brzom reakcijom nadležnih organa u situacijama koje potencijalno mogu ugroziti bezbednost građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading