UHAPŠENI POLICAJAC I DEVOJKA U BEOGRADU! Osumnjičeni za pranje novca od DROGE - ženi u kesi našli 76.000 evra

Autor:

Hronika

15.08.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je Dejan S. na Savskom vencu zaustavlio vozilo kojim je upravljao, izašao iz njega i prišao vozilu kojem se nalazila Milica S, te joj dao papirnu kesu.

UHAPŠENI POLICAJAC I DEVOJKA U BEOGRADU! Osumnjičeni za pranje novca od DROGE - ženi u kesi našli 76.000 evra

Foto: www.profimedia.rs

Policija na terenu

Pred Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu saslušan je policijski službenik saobraćajne policije PU za grad Beograd Dejan S. (40) kao i Milica S. (28) zbog sumnje da su izvršili krivično delo Pranje novca.

- Oboje osumnjičenih su na saslusanju izneli svoje odbrane - potvrđeno je iz Tužilaštva.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi uticali na svedoke.

Sumnja se da je Dejan S. na Savskom vencu zaustavlio vozilo kojim je upravljao, izašao iz njega i prišao vozilu kojem se nalazila Milica S, te joj dao papirnu kesu. Osumnjičena je u kesu stavila novac u iznosu od 76.000 evra i vratila mu kesu sa novcem.

Oboje su, kako se sumnja, znali da pomenuti novac potiče od kriminalne delatnosti. Protiv njih je doneta naredba o sporovodjenju istrage zbog krivičnog dela Pranje novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading