JA VAM SE KUNEM, OVAKO ĆE VAM SE CRNI BARJAK VITI: Otac s Cetinja koji je ostao bez žene i dece, najavio KRVNU OSVETU!

Autor:

Hronika

12.08.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored video-zapisa, Miloš Martinović objavio je i status, gde je zapretio porodici masovnog ubice.

JA VAM SE KUNEM, OVAKO ĆE VAM SE CRNI BARJAK VITI: Otac s Cetinja koji je ostao bez žene i dece, najavio KRVNU OSVETU!

Foto: Tanjug/AP/Društvene mreže/Printskrin

Miloš Martinović objavio čitulju

Na današnji dan prošle godine, kobnog 12. avgusta, oko 15.30 sati na Cetinju počinjen je najveći masakr u istoriji Crne Gore u kome je ubijeno deset, a ranjeno šestoro ljudi.

Među tragično nastradalim žrtvama, bili su i dečaci Mašan (8) i Marko (11), koji su bili prvi na meti krvavog pira Vuka Borilovića. Takođe, osim njih dvojice, u kući se nalazila i Nataša Martinović (35), majka dečaka, koja je pokušala da spase svoje sinove. Nažalost, dečaci su preminuli na licu mesta, a Nataša je od rana umrla kasnije u bolnici. 

Masovni ubica, dok je još bio na mestu prvog zločina, nastavljajući svoj krvavi pir, telefonom je pozvao oca i supruga žrtava, Miloša Martinovića, i rekao mu: 

Pobio sam i tvoju i moju familiju. 

Republika

Foto: Tanjug/AP/printscreen

 

Povodom tragedije i gubitka celokupne svoje porodice, Miloš Martinović, oglašavao se i ranije na svom Fejsbuk profilu, a danas je, povodom godišnjice, najavio krvnu osvetu.

Naime, on je na video-zapisu koji je okačio, rekao:

- Ja vam se kunem, ovako će vam se crni barjak viti.

Ceo snimak možete pogledati ovde:

 

 

Takođe, osim video-zapisa, Miloš Martinović objavio je i status, gde je zapretio porodici masovnog ubice.

- A Đuro Boriloviću kako si zakovao, ovako ću ja sve tvoje zakovati - napisao je Martinović na svom profilu.

Podsetimo, osim porodice Martinović, monstrum je ušavši u komšijsku kuću ubio - Danicu (74) i Dimitrija (81) Drecuna i teško ranio njihovog unuka Aleksandra Drecuna (32). Na pragu te kuće ubio je i njihovog sina Rajka Drecuna (56), koji je potrčao ka kući kada je čuo pucnjavu.

Borilović je ispalio je hitac u grudi svom ujaku Goranu Đurišiću (54) koji je, kad je čuo za krvavi pir sestrića, krenuo da ga obuzda.

Borilović je potom ustrelio i komšiju Milana Mitrovića (37), porodičnog prijatelja porodice Martinović. Nesrećnog čoveka je Miloš Martinović pozvao telefonom i zamolio da ga vidi šta mu je sa familijom. Čim je došao u dvorište, ubijen je.

Suludi ubica trebalo je tog popodneva da ode u Psihijatrijsku bolnicu u Dobroti zbog psihičkih problema koje je imao u poslednje vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading