TRAGEDIJA U LUKAVCU! Mladić ušetao u banku sa pištoljem - pred svima se UBIO!

Autor:

Hronika

11.08.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o ovom nesrećnom događaju šokirala je lokalnu zajednicu i potresla sve koji su čuli za ovu tragičnu vest.

TRAGEDIJA U LUKAVCU! Mladić ušetao u banku sa pištoljem - pred svima se UBIO!

Foto: youtube.com/AVAZ TV

Policija BiH na terenu

Uzavrela atmosfera u Lukavcu usled vesti o tragičnom događaju koji je potresao ovaj grad. Juče, oko 15.55 sati, prostorije jedne banke postale su mesto strašne tragedije kada je mladić inicijala M.A. (23) izvršio samoubistvo vatrenim oružjem.

Vest o ovom nesrećnom događaju šokirala je lokalnu zajednicu i potresla sve koji su čuli za ovu tragičnu vest. Iz Policijske stanice Lukavac stigla je informacija da su upućeni na mesto događaja nakon prijave koja je primljena oko 15.55 sati.

Detalji samog događaja su i dalje pod istragom, ali se pretpostavlja da je mladić preminuo na licu mesta od povreda koje je zadobio. Tužilac je odmah obavešten o ovom tragičnom slučaju, a policijski službenici preduzimaju sve potrebne radnje i mere kako bi se rasvetlile okolnosti i uzroci ovog tragičnog događaja.

Ova tragična smrt nas podseća na važnost razgovora o mentalnom zdravlju i pružanja podrške onima koji se bore sa unutrašnjim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading