OGLASILO SE VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU: Izneli stav o fotografiji spiska nakon masakra u "Ribnikaru"!

Autor:

Hronika

02.08.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

VJT u Beogradu je SUK MUP Srbije uputilo da se obrati Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

OGLASILO SE VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU: Izneli stav o fotografiji spiska nakon masakra u "Ribnikaru"!

Foto: Više javno tužilaštvo Beograd

Više javno tužilaštvo

Služba unutrašnje kontrole MUP-a Srbije zatražila je stav Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da li se u radnjama načelnika PU za Grad Beograd Veselina Milića stiču obeležja bilo kog krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, kada je nakon tragedije 3. maja ove godine u OŠ Vladislav Ribnikar, na konfrenciji za novinare pokazao fotografiju naknadno pronađenog spiska.

Dopisom od 7. jula Više javno tužilaštvo u Beogradu je obavestilo SUK MUP Srbije da se u radnjama Milića ne stiču elementi nijednog krivičnog dela iz stvarne nadležnosti VJT u Beogradu, već eventualno osnovnog javnog tužilaštva.

VJT u Beogradu je SUK MUP Srbije uputilo da se obrati Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu radi dobijanja informacije da li se u konkretnom slučaju stiču elementi krivičnog dela Neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading