U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD SUBOTICE IZGOREO MUŠKARAC: Napravio KOBNU GREŠKU, plamen progutao oba vozila!

Autor:

Hronika

29.07.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U direktnom sudaru automobila ford fiesta, somborskih registracija i kamiona zagrebačkih registracija život je izgubio 37-godišnji vozač automobila D.P. (37), koji jE izgoreo u stravičnoj buktinji.

U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD SUBOTICE IZGOREO MUŠKARAC: Napravio KOBNU GREŠKU, plamen progutao oba vozila!

Foto: printscreen/instagram192

Sinoć oko 17 sati, u stravičnoj nesreći i direktnom sudaru automobila ford fiesta, somborskih registracija i kamiona zagrebačkih registracija život je izgubio 37-godišnji vozač automobila D.P. (37), koji je izgoreo u stravičnoj buktinji, kada su se posle sudara zapalila oba vozila, prenosi Kurir.rs

Vozač kamiona je zadobio povrede koje nisu opasne po život, i zbrinut je u subotičkoj bolnici. Kola hitne pomoći i vatrogasci su odmah reagovali, pa je vozač kamiona uspeo da spase život, ali mladom čoveku, koji je iz mesta Stanišić, kod Sombora, na žalost nije bilo spasa, piše Kurir.

Buktinja je zahvatila od siline udara oba vozila, a do nesreće je, kako nezvanično saznaje Kurir.rs došlo tako što je putničko vozilo na vrlo opasnoj deonici puta, prema Bajmoku, kod isključenja za Tavankut, prešlo delom na suprotnu stranu kolovoza i svom silinom udario u kamion , nakon čega su se zapalila oba vozila. Mladi čovek na žalost nije uspeo da izađe iz buktinje automobila koji je vozio i stradao je na licu mesta.

Saobraćaj je bio zaustavljen od 17 do 21 sat, nakon čega je taj deo puta ponovo prohodan, a meštani Stanišića danas žale za izgubljenim mladim životom.

Još se ne zna zašto je došlo do nesreće, da li brdovit deo kolovoza ili prebrza vožnja.

Kako je prethodno navedeno na 192_rs, vozilo somborskih oznaka prešlo je na suprotnu stranu puta iz za sada nepoznatih razloga i udarilo u kamion zagrebačkih oznaka.

O tačnim uzrocima nesreće znaće se kada budu saopšteni zvanični podaci istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading