BERMUDSKI TROUGAO U DUNAVU! U dva dana se UDAVILA dva muškarca, stravične scene sa mesta nesreće: Samo su nestali! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.07.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Dunavu kod Kladova utopila se dva muškarca, ronioci iznosili beživotna tela iz vode.

BERMUDSKI TROUGAO U DUNAVU! U dva dana se UDAVILA dva muškarca, stravične scene sa mesta nesreće: Samo su nestali! (FOTO)

Foto: Tanjug, ST/V.Lukić, Facebook

Policija na terenu

Dunav kod Kladova je kako kažu meštani ''bermudski trougao'' u kom ljudi samo nestaju. U utorak se pecaroš iz Ništa koji je došao sa bratancem na odmor i kampovanje udavio u reci, a samo dan kasnije, u sredu se udavio kupač (63) iz Smederevske Palanke na gradskoj plaži u Kladovu, prenosi Informer.

Kako kažu iz kladovske bolnice, na lice mesta su došli odmah po pozivu, ali su nažalost mogli da samo konstatuju smrt.

- Bratanac utopljenika nam je ispričao šta se desilo. Obojica su istovremeno pecali i stajali relativno blizu jedan drugom. Zatim je u jednom momentu bratanac skrenuo pogled, malo se zagledao na drugu stranu. Kada je mahinalno pogledao prema stricu, video je da ga nema, da je nestao. Inače, na tom mestu je Dunav prva dva metra od obale dubok otprilike do kukova, a zatim odjednom ide dubina oko dva metra - rekao je za pomenute medije doktor Dragan Budujkić.

Republika

Foto: Facebook

Gradska plaža u Kladovu

U sredu se u Dunavu utopio S.G. iz Smederevske Palanke koji je bio zaposlen u jednoj lokalnoj firmi.

- Nesrećni čovek je ušao u Dunav da se rashladi, i najednom je nestao pod vodom. To su videli kupači i nekoliko momaka je skočilo da ga spase, ali nisu uspeli. Nakon pola sata, ronilac sportskog kluba "Đerdap" je izvukao beživotno telo na obalu - izjavili su svedoci u policiji. 

Republika

Foto: Facebook

Utopljeni muškarac

Doktor Budujkić je istakao da je nesrećni čovek najverovatnije dobio srčani udar.

- Bila je velika vrućina, a on je ušao naglo u vodu, zbog čega je verovatno dobio srčani udar. Kako ništa ne ukazuje na nasilje, nijenaložena obdukcija, a ni porodica nije želela da se radi obdukcija i utvrdi tačan uzrok smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading