DOSTAVLJAČ POZVAO POLICIJU I PRIJAVIO NASILJE NAKON ŠTO JE PREBIO TRI ŽENE I DEMOLIRAO IM STAN? Oglasila se i kompanija za koju radi!

Autor:

Hronika

19.06.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija za koju je radio dostavljač koji je optužen da je pretukao tri žene i da je demolirao jedan stan se oglasila i oštro osudila ovaj incident koji se dogodio u Kruševcu.

DOSTAVLJAČ POZVAO POLICIJU I PRIJAVIO NASILJE NAKON ŠTO JE PREBIO TRI ŽENE I DEMOLIRAO IM STAN? Oglasila se i kompanija za koju radi!

Foto: shutterstock

Javnost je ostala šokirana nakon saznanja da je dostavljač jedne poznate kompanije osumnjičen za prebijanje tri žene i demoliranje jednog stana. Incident se dogodio u nedelju 18. juna u Kruševcu, a danas se oglasila kompanija koja je pokrenula internu istragu, a tom dostavljaču je nalog deaktiviran.

- Naša kompanija nije poslodavac partneru dostavljaču, već eksterna agencija, odmah smo kontaktirali predstavnike kompanije za više informacija. Iz predostrožnosti smo u međuvremenu profil partnera dostavljača deaktivirali dok se situacija ne istraži do kraja. Prema informacijama koje smo dobili od posredničke agencije, partner dostavljač tvrdi da je napadnut od strane muške osobe, kao i da je partner dostavljač taj koji je prijavio slučaj nadležnim organima i podneo prijave protiv drugih lica. Kako još uvek ne možemo da donesemo bilo kakve zaključke, naš primarni zadatak je potpuna saradnja sa nadležnim organima kako bi celokupna situacija bila što pre razrešena. Na dalje korake koje ćemo preduzeti uticaće isključivo odluka nadležnih organa i do tada se uzdržavamo od daljih komentara - navode iz poznate dostavljačke kompanije.

Prema nezvaničnim informacijama iz MUP Srbije, policija je postupala po prijavi, a nasilje je prijavljeno od strane tri žene kao i dostavljača. Slučaj je u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu.

Da podsetimo, jedan korisnik društvenih mreža je napisao da je njegova prijateljica napadnuta od strane radnika dostavljača poznate kompanije. Priložio je i fotografiju dostavljača koji je osumnjičen da je pretukao tri žene.

- Prijateljica me zove malopre, kaže uleteo im je dostavljač u stan, demolirao stan i izudarao nju, njenu ćerku i majku. Naime, naručena je hrana, ali je ostavljena pogrešno adresa kuće, a ne stana. Kad je dostavljač zvao, rečeno mu je da ako nije problem dođe do stana, biće mu plaćeno više. Kad su otvorena vrata uleteo je unutra i krenuo da lomi i bije devojku od 20 godina, ženu od 45 i ženu od 75 godina, zbog pogrešne adrese. Kada su se obratili kompaniji za koju radi dostavljač, oni su rekli da nemaju broj od dostavljača, da to tako jednostavno eto nema. E sad, na stranu što mi je ta žena prijatelj i što je njena porodica kao moja, ovde se postavlja pitanje šta da radi čovek koji eto slučajno pogreši adresu i više ne može da bude bezbedan ni kad naruči da mu donesu ručak u sopstvenu kuću - napisao je korisnik društvenih mreža u upisu u kojem je objasnio ceo slučaj koji je doživela njegova prijateljica u Kruševcu, navodi Kurir.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:
0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova
011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova
062304-560, od 19 do deset časova
Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading