UHAPŠEN POLICAJAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO U PRIBOJU!

Autor:

Hronika

26.05.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lociran u Trebinju

UHAPŠEN POLICAJAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO U PRIBOJU!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije u saradnji sa MUP Republike Srpske na teritoriji Trebinja locirali su danas i uhapsili pripadnika MUP-a Srbije osumnjičenog za ubistvo u Priboju.

Podsetimo, za Igorom A. (28), iz Priboja, koji je kao policajac zaposlen u Beogradu, traglo se od nedelje ujutru kada je kako  nakon zločina pobegao iz zemlje.

Igor A. se sumnjiči da je u noćI između subote i nedelje, tokom tuče u jednom kafiću u Priboju, usmrtio sugrađanina Ervina Ć. Protiv njega je podneta krivična prijava za delo ubistvo.

Osim osumnjičenog Igora A., krivična prijava podneta je protiv još troje lica koji se sumnjiče da su načinili krivično delo pomoć učinocu nakon izvršenog krivičnog dela,a to su: N.G. (22), pripadnica granične policije inače devojka osumnjičenog za ubistvo, M.A. (65), inače policajac u penziji i S.M. (26) Igorov rođak.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Joja

26.05.2023 18:56

Kako ce mup srbije da ga uhapsi u bosni, valjda sipa bih