UPUCANI SU U NOGE! Policija traga za osumnjičenima za ranjavanje dve osobe u Severnoj Mitrovici: Slučaj se vodi kao POKUŠAJ UBISTVA!

Autor:

Hronika

13.05.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku.

UPUCANI SU U NOGE! Policija traga za osumnjičenima za ranjavanje dve osobe u Severnoj Mitrovici: Slučaj se vodi kao POKUŠAJ UBISTVA!

Foto: youtube.com/Kosovo Sever Portal

U pucnjavi koja se sinoć oko 2 sata iza ponoći desila u Severnoj Mitrovici ranjene su dve osobe, potvrdio je za Kosovo online zamenik regionalnog direktora Kosovske policije za sever Kosova Veton Eljšani.

Policija traga za osumnjičenima, a istraga je u toku.

- Dve osobe koje su ranjene sinoć oko 2 sata, u Ulici Čika Jovinoj u Severnoj Mitrovici, nalaze se u bolnici, a policija intenzivno traga za osobom koja je u njih pucala - rekao nam je Eljšani.

On nije mogao da iznese više detalja, niti mogući motiv ovog dela.

- Slučaj se vodi kao pokušaj ubistva, za sada ne možemo dati više detalja, jer se radi o osetljivom slučaju gde su uključene policijske snaga i potraga za izvršiocima je u toku. Još uvek je rano govoriti o motivu ovog dela - kazao je Eljšani.

Dežurni hirurg u bolnici u Severnoj Mitrovici Gojko Igrutinović izjavio je za Kosovo onlajn da su dve osobe u ranim jutarnjim satima primljene na odeljenje hirururgije.

- Oni imaju povrede donjih ekstremiteta koje su nanete vatrenim oružjem. U pitanju su osobe starosti između 20 i 30 godina i smešteni su na odeljenje intenzivne nege. Oni nisu životno ugroženi - potvrdio je Igrutinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading