Tužilaštvo podiže optužnicu protiv Zorana, SUĐENJE KREĆE NA PROLEĆE

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

08.02.2018

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više tužilaštvo u Beogradu završava pisanje optužnice protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu u Borči. Optužnica će biti podignuta za nekoliko dana, a suđenje će najverovatnije početi već na proleće!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Jelena i Zoran Marjanović

Ovim je posle 22 meseca okončana istraga zločina o kom je iz dana u dan pričala cela Srbija, a koji je imao nezapamćen odjek u javnosti!

Čvrsti dokazi

Kako piše Informer, postoje čvrsti dokazi koji Zorana direktno povezuju sa Jeleninim ubistvom!

- Veštačenja mobilnih telefona stigla su u tužilaštvo. Pre toga saslušana je Milica Marjanović, supruga Zoranovog brata Miloša Marjanovića, koja je bila i poslednji predviđeni svedok. Budući da nema više svedoka, niti novih materijalnih tragova, a i zakonski rok za podizanje optužnice se približio, odlučeno je da se gotovo dvogodišnja istraga zaključi - kaže izvor.

On dodaje da je nakon okončanja istrage i svih sakupljenih materijalnih dokaza, tužiteljka Ljubica Veselinović počela da piše optužnicu, što bi trebalo da bude gotovo za nekoliko dana.

Kako je naveo sagovornik, koji je imao uvid u pojedine delove optužnice, Jelena Marjanović se 2. aprila 2016. u popodnevnim satima automobilom dovezla do nasipa u Borči zajedno sa ćerkom Janom i Zoranom.

- Ona je parkirala automobil i krenula da džogira nasipom, dok su je Zoran i Jana čekali na početku nasipa. U periodu od 16.49 do 17.30 Zoran se odvojio od ćerke, zatim je otrčao do Jelene i nasmrt je pretukao, odvukao je do kanala i bacio je u vodu, a onda se vratio do Jane. Sve je trajalo 10 minuta, tokom kojih je Jana čekala oca dok joj je ubijao majku - rekao je on.

Preti mu 40 godina robije

Zoran je nakon toga počeo da poziva porodicu i prijatelje, govoreći im da je Jelena nestala.

- Okosnica optužnice će svakako biti činjenica da je blato sa Zoranovih pantalona identično onom na mestu ubistva. Takođe, Zoranov DNK je otkriven na Jeleninom telu, a sve to ga direktno dovodi u vezu sa njenim ubistvom - rekao je naš izvor i dodao:

- Postoje još neki ključni dokazi koji nisu procurili u javnost, a na kojima se zapravo i bazira čitava optužnica. Očekuje se da suđenje počne na proleće, a Zoranu za krivično delo teško ubistvo preti do 40 godina zatvora - ispričao je izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading