ZAVRŠENA OBDUKCIJA ORENE I DRAGANA : Vujić vozio prebrzo : ČEKA SE JOŠ JEDAN IZVEŠTAJ

Autor:

Hronika

21.03.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija tela Irene Radumilo i Dragana Vujića pokazala je da su u smrt otišli zbog neprilagođene brzine.

ZAVRŠENA OBDUKCIJA ORENE I DRAGANA : Vujić vozio prebrzo : ČEKA SE JOŠ JEDAN IZVEŠTAJ

Foto: Facebook

Dragan i Irena poginuli na Kopaoniku

Devojka i muškarac koji su u subotu upoznali u kafiću i u smrt otišli iste večeri zbog neprilagođene brzine usled koje su motornim sankama udarili u drvo na Karaman Grebenu na Kopaoniku, saznaje Republika.

Da li je vozač bio pod dejstvom alkohola pokazaće analiza njegove krvi koja bi trebalo da bude gotova do kraja ove nedelje.

Foto: Facebook

Irena Radumilo, ćerka uglednog novosadskog ginekologa

Iako još uvek nije stigao obdukcioni nalaz u Osnovno javno tužilaštvo u Raškoj po čijem nalogu je i odmah rađena obdukcija, prema nezvaničnim informacijama iz istrage, nesporno je utvrđeno da je Dragan upravljao motornim sankama, a da je Irena bila njegov suvozač, kako su i ispričali njihovi prijatelji sa kojima su bili u kafiću pre udesa.

- Obdukcionim nalazom je utvrđeno da je smrt dvoje mladih na Kopaoniku bila nasilna, kao i da je Vujić vozio sanke, a Irena sedela na njima kao suvozač. Oboje su zadobili smrtonosne višestruke prelome rebara i brojne povrede ostalih organa kad su se zakucali u drvo. O tome govori i činjenica da je Draganovo telo bilo na skoro 20 metara od mesta udara - otkriva izvor Srpskog telegrafa. 

 Iz tužilaštva u Raškoj kažu da čekaju zvaničan nalaz obdukcije i analize Vujićeve krvi.

 - Trebalo bi za par dana da budu kompletirani nalazi i zvanično će se znati da li je Vujić u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola - rekli su iz tužilaštva za Srpski telegraf.

Foto: Facebook/Printscreen

Dragan Vujić Gargi bio je omiljen u društvu

U porodicama stradalih vlada neopisiva tuga i nemaju snage za razgovor sa novinarima. Na izmaku snage Radumilovi, majka Izabela i otac Miloš poznati novosadski ginekolog, spremaju Ireninu sahranu koja će danas biti u Novom Sadu u kojem je završila pravni fakultet i pohađala doktorske studije. U domu Vujića u Veljoj glavi nadomak Aleksandrovca rodbina ne ostavlja Draganove majku i oca i njegovu dve godine stariju sestru. Slomljena od tuge Draganova sestra je jedva izustila da su izgubili stub porodice, ali da su ponosni što su ga takvog imali. Dragana svi opisuju kao izuzetnog čoveka i prijatelja koji je bio vrsni majstor za motorne sanke, motore i kvadove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading