PREMINULI VOZAČ KRIV ZA NESREĆU: Ovako je došlo do SUDARA BMW-a na Zrenjaninskom putu!

Autor:

Hronika

12.02.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izvršenog uviđaja, uzetih izjava učesnika i pregleda nadzornih kamera, utvrđeno je ko je kriv za saobraćajnu nesreću.

PREMINULI VOZAČ KRIV ZA NESREĆU: Ovako je došlo do SUDARA BMW-a na Zrenjaninskom putu!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilastva u Beogradu prisustvovao je uviđaju saobraćajne nezgode koja se dogodila na Zrenjaninskom putu dana 11.02.2023. u večernjim časovima.

Nakon izvršenog uviđaja, zatim uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tužilastvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi,tačnije da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju.

S obzirom da je to lice dana 12.2.preminulo u UC, tužilastvo je naložilo da se dostavi detaljan izveštaj,a nakon čega će se odlučiti da li će se preduzimati još neka dokazna radnja,a potom će biti doneta odluka da li se u radnjama ostalih učesnika eventualno stiču elementi nekog krivičnog dela, a o čemu će javnost biti obaveštena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Sloboda

12.02.2023 16:45

Naravno da protiv drugih neće se preduzeti,pošto je to neki tatin sin čim on ima 57 kazni i oduzeta vozačka,mora ovaj drugi biti kriv da se što više ublaži kao i sa Mitrovica im sinom kad je devojka ispala kriva i prelazila na pešačkom,resice tate sve što treba za njihove sinove,a pošten svet nek umire.