JOŠ JEDNA OSOBA UHAPŠENA ZBOG NESREĆE KOD ZAJEČARA: Pijana, sa probnom dozvolom divljala za volanom, jedna osoba POGINULA!

Autor:

Hronika

11.02.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je obavila uviđaj.

JOŠ JEDNA OSOBA UHAPŠENA ZBOG NESREĆE KOD ZAJEČARA: Pijana, sa probnom dozvolom divljala za volanom, jedna osoba POGINULA!

Foto: ST/Vladimir Lukic, Shutterstock

Saobraćajna nesreća, policija obavja uviđaj

Nakon analize tragova sa uviđaja saobraćajne nezgode kod Zaječara Više javno tužilaštvo u Zaječaru je sada odredio zadržavanje i D. P. (2001) vozaču " Golfa 5" zbog sumnje da je upravljala pod dejstvom alkohola sa 0,73 promila i da je vozila nedozvoljenom i neprilagođenom brzinom, i to u vreme kada nije mogla s obzirom da je imala probnu dozvolu, kao i da je u trenutku kontakta prednjim levim delom svog vozila prešla središnju liniju kolovoza, zbog čega postoje osnovi sumnje da je doprinela nastanku nezgode, saznaje Republika.

Podsetimo, teška saobraćajna nesreća dogodila se u noći između petka i subote u 3.30 časova na putu Negotin-Zaječar kada je M.C.(1990) iz Zaječara upravljajući automobilom marke "Fijat" sa oko 1,97 promila alkohola u krvi prešao u suprotnu traku i sudario se sa D.P. (22) koja se potom zarotirala za 180 stepeni, a zatim i direktno sudarila sa automobilom marke "Golf 2" kojim je upravljao D.S.

Tom prilikom je poginuo putnik iz "Golfa 2" B.Đ. (53).

Svi vozači koji su učestvovali u nesreći imali su alkohol u krvi.

Policija je odredila zadržavanje vozaču "Fijata". 

Obavljen je uviđaj, a ostali putnici nisu bili teže povređeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading