STRAVIČNA NESREĆA KOD ZVEČANA: Automobil sleteo s puta i upao u Ibar - poginuo mladić!

Autor:

Hronika

03.01.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila na delu puta koji od Zvečana vodi ka manastiru Banjska.

STRAVIČNA NESREĆA KOD ZVEČANA: Automobil sleteo s puta i upao u Ibar - poginuo mladić!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Dvadesetsedmogodišnji mladić poginuo je na putu koji od Zvečana vodi ka manastiru Banjska kada je vozilo u kojem je bio upalo u reku Ibar.

Pripadnici vatrogasne brigade iz Zvečana izvukli su jutros iz Ibra automobil marke "pežo", koji je noćas sleteo sa puta.

Nesreća se dogodila na delu puta koji od Zvečana vodi ka manastiru Banjska i u njoj je poginuo 27-godišnji mladić V. A., potvrđeno je RTS iz vatrogasne brigade.

Telo je izvučeno iz reke i transportovano u Kosovsku Mitrovicu.

Na području severa Kosova već danima je u večernjim i jutarnjim satima gusta magla, koja smanjuje vidljivost.

Prema izveštaju Puteva Srbije, jutros je zbog magle vidljivost bila smanjena na pojedinim putnim pravcima.

Na auto-putu E-75 kod petlje Dobanovci - Bubanj Potok vidljivost je smanjena na 50 do 200 metara.

Zbog magle vidljivost je smanjena na 100 metara na deonici kod petlje Doljevac - petlja, kod petlje Grdelica - Bujanovac na 50 metara i u blizini petlje Bujanovac - GP SRB/RSM na 30 do 50 metara.

Takođe, magla smanjuje vidljivost na 300 metara na delu auto-put E-75 kod Vrbasa, kao i na auto-putu E-70 na deonici Dobanovci – Pećinci.

Na auto-putu E-80 kod od tunela Bancarevo do petlje Bela Palanka vidljivost je zbog magle smanjena na 100 metara i od petlje Bela Palanka do GP SRB/BUG na 50 metara.
Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Putevi Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading