UŽICE ZAVIJENO U CRNO: Muk u gradu zbog pogibije četvorice mladića, zastave spuštene na pola koplja (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

12.09.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teritoriji grada Užica proglašen je dan žalosti zbog pogibije četvorice mladića koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći na putu Užice-Zlatibor u nedelju 11.septembra 2022.godine

UŽICE ZAVIJENO U CRNO: Muk u gradu zbog pogibije četvorice mladića, zastave spuštene na pola koplja (FOTO)

Foto: Dragan Kadic,Facebook

Gotovo nema osobe koja ne zastane ispred stuba na kom su objavljene čitulje mladića čiji su se životi završili veoma rano. A zastave 

Ovakvu tragediju užičani ne pamte a sudeći prema reakcijama ovaj nemili događaj će ostaviti dubok trag.

- Ne pamtimo ovakvu tragediju u našem gradu. Tako su mladi momci, tek je trebalo da grade živote, ali ih je taj mladalački provod koštao života, kao i mnoge - kaže jedan od sugrađana za naš portal.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Građani zastaju ispred čitulja

Takođe mogli su se čuti uzdasi, po koji plač, a komentari su se nizali: "Tuga, nemam reči ", "O, žalosti", "Bili su divni mladići" i sl.

Rođaka nastradalog Stefana, nekako je kroz plač milovajući njegovu sliku uspela da izsuti par reči, navodeći da je bio divan dečko koji je svoj život gradio boreći se kao lav.

- Bio je tako dobar dečko, za primer. Imao je težak život, ali se iz svega izvukao i gradio svoj put kao lav. Njegova porodica je oličenje dobrote i poštenja. Ne mogu da verujem da ga je Bog uzeo - jedva je izustila Stefanova rođaka i zamolila nas da završimo razgovor jer ju je bol savladao.

Podsetimo, Vladimir, Uroš, Stefan i Nikola svi iz Užica poginuli su u saobraćajnoj nesreći na putu za Zlatibor kada su se sa džipom marke "BMW" usled neprilagođene brzine zakucali u betonsku bankinu.

U momentu sudara živote su na licu mesta izgubila trojica maldića dok je četvrti podlegao povredama u bonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading