SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI SE TERETI ZA OBLJUBU MALOLETNICE: Svedoku naneo teške TELESNE POVREDE!

Autor:

Hronika

01.09.2022

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da je i ranije bio osuđivan za ugrožavanje sigurnosti.

SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI SE TERETI ZA OBLJUBU MALOLETNICE: Svedoku naneo teške TELESNE POVREDE!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zatvor

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Miloš D. (33) zbog sumnje da je 9. marta ove godine izvršio obljubu nad 13-godišnjom devojčicom, a dve sedmice kasnije teško telesno povredio i ugrozio sigurnost svedoka, oštećenog M.M.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da u ovoj fazi postupka ne iznosi odbranu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja stavilo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Zatvor

Miloš D. se tereti da je izvršio krivična dela Obljuba sa detetom 9. marta ove godine, Ugrožavanje sigurnosti i Teška telesna povreda 25. marta ove godine.

Slobode su ga lišili pripadnici policijskih stanica Sopot i Grocka 30. avgusta, pošto prethodno bio u bekstvu.

I ranije je osudjivan za tri krivična dela Ugrožavanje sigurnosti, Teška telesna povreda, Razbojništvo i Falsifikovanje isprave.12:33.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading