SAMO SAM JE LJUBIO I PIPKAO: Progovorio osumnjičeni za obljubu devojčice

Autor:

Hronika

29.06.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani sela kod Lazarevca podeljeni: jedni osuđuju uhapšenog I. J. (20), dok drugi ne veruju da je obljubio A. M. (14).

SAMO SAM JE LJUBIO I PIPKAO: Progovorio osumnjičeni za obljubu devojčice

Foto: ST/V. LUKIĆ/pixabay.com

Viši sud u Beogradu odredio je juče pritvor I. J. (20) zbog sumnje da je u petak uveče u okolini Lazarevca obljubio devojčicu, učenicu sedmog razreda A. M. (14), a potom je izbacio iz automobila i pobegao. Kako saznajemo, osumnjičeni je na saslušanju priznao da je bio s njom u kolima, ali da joj nije naudio jer se setio da ima devojku.

- Malo sam je ljubio i pipkao, a prestao sam kada sam se setio da imam devojku. Nisam je povredio - bile su reči kojima se pravdao osumnjičeni I. J.

Za oboje meštani sela u kojem se ova drama dogodila imaju samo reči hvale. Kako kažu, ne znaju u koju priču da veruju.

- Čuo sam da su njih dvoje bili u vezi, te da su momka, navodno, njeni roditelji prijavili za silovanje jer su bili protiv tog odnosa. Takođe, ljudi navode i da je devojčica te noći bila mortus pijana, da je popila četiri čaše piva. Znam da je dobar momak i ne mogu da verujem da je to mogao da uradi - rekao nam je meštanin sela.

Da su bili u vezi, potvrdio je i rođak osumnjičenog koji je istakao da su I. J. i A. M. zajedno na igralištu pili pivo.

- Otac mu je nekoliko dana pre toga kupio kola folksvagen i onda je rekao: "Bolje da sam umro nego što sam mu kupio kola." Mladića sam video s devojkom na autobuskoj stanici pre neki dan, ljubili su se. Zaprepastio sam se kada sam čuo šta je uradio - rekao je rođak.

Prema drugoj verziji, komšije ne razumeju šta punoletni momak traži s devojčicom.

- Istragom će se utvrditi da li je osumnjičeni kriv ili nije. Svakako mi nije jasno šta on ima da traži sa šest godina mlađim detetom. On za to mora odgovarati - rekla nam je kivna meštanka.

Na pragu kuće A. M. dočekala nas je njena mlađa sestra i muškarac koji nije želeo da se predstavi. Kratko nam je objasnio da otac devojčice nije kod kuće.

- Ne želim da dajem nikakve komentare i ne mogu vam pomoći. Otac je u Beogradu zajedno s ćerkom - odgovorio je za Republiku, kako pretpostavljamo, član porodice.

Ovaj incident se dogodio nakon Vidovdanskog turnira u malom fudbalu, koji se održava u selu. Osumnjičeni je navodno kolima pokupio maloletnicu na igralištu nakon turnira, gde je ona kasnije zatečena u polusvesnom stanju.

- Mladić je u kolima bio s drugom kada su pokupili devojčicu. Po selu se priča da je ona dobrovoljno ušla u njegova kola, a da je, kada su je pronašli, bila sva blatnjava. I za to u selu postoje dve verzije priče - da je ona bila pijana i da je pala negde, a druga je da je blato ostalo na njoj zbog toga što ju je I. J. napao - objašnjava izvor iz istrage.

Nakon što su devojčici utvrđene povrede na genitalijama, prema našim informacijama, dežurni tužilac VJT naredio je da se dostavi lekarska dokumentacija maloletnice, ali i veštačenje odeće u kojoj je bila u trenutku napastvovanja.

"Ne pravite nam probleme..."

Mladići koje smo juče zatekli kraj terena, besni zbog toga što se u medijima provlači fudbalski turnir, na grub način su tražili da ih ne slikamo, te da im ne pravimo dodatni problem.

- Sam turnir nema nikakve veze s nemilim događajem i ne znam zašto nas mediji provlače. Policija nam svako veče dolazi ovde, a ni sami ne znamo zbog čega - rekao je jedan od, kako pretpostavljamo, organizatora turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading